Serienyheter #21

Klicka på serierna för att komma till trailern. Och för er som alltid undrar vart jag ser serier som inte finns på Netflix och liknande så kollar jag på HDMT.net. Där behöver ni bara skaffa ett konto och sen kan ni kolla på nya avsnitt dagen efter dom släpps i USA helt lagligt och gratis. Finns tyvärr inte med svensk text där men för er som klarar er utan!

Säsongspremiärer: Hösten premiärer börjar ändå närma sig fortare än vad man tror och jag har några till att dela med mig utav. Den första är en serie som jag började kolla på tidigare i år och som jag fastnade för och det är komediserien BLESS THIS MESS. Till hösten nu så kan vi börja följa seriens andra säsong, yeey!
Vart kan man se den? HDMT.net bland annat. När? 25 September.

Är både taggad på EMPIRE och inte. Jag är taggad för att det är en utav mina absoluta favorit serier men jag tycker det är tråkigt att 6e säsongen som har premiär i höst är den allra sista och också för att dom tagit bort min favorit... Men ska bli spännande såklart hur dom kommer att avsluta denna grymma story.
Vart kan man se den? Viaplay. När? 25 September.

Och så har vi THE GOLDBERGS en serie jag följt sen start där vi får hänge med en familj på 80-talet i ren komedi. Nu till hösten börjar alltså säsong 7.
Vart kan man se den? HDMT.net bland annat. När? 26 September.

Nya serier: Har ju spanat in några nya serier som jag tycker verkar bra också och en utav dom är SOUTH SIDE ! Handling: College studenter som vill bli entrepenörer i South Side. Låter kanske konstigt men bättre och kolla trailern!
Vart kan man se den? Oklart. När? 25 Juli.

En annan serie som jag tycker verkar riktigt rolig och bra trotts att det är superhjältar och det kanske inte egentligen är något som jag brukar fastna för men serien jag pratar om heter THE BOYS ! Handling: Ett CIA-team jobbar med att hålla ordning på superhjältar, med alla medel. I huvudrollerna så är det iallafall för mig ett känt ansikte, Chace Crawford (gossip girl).
Vart kan man se den? Oklart. När? 27 Juli.

Och sista nya för det här inlägget är FOUR WEDDINGS AND A FUNERAL som är Tv versionen utav filmen med samma namn ifrån 1994! Så taggad på den här!
Vart kan man se den? Oklart. När? 1 Augusti.

Veckans serietips: Jag och Robin började kolla på CHERNOBYL för ett tag sen och det är en så otroligt sjuk händelse men serien var väldigt spännande! Handling: I april 1986 leder en explosion på kärnkraftverket i Tjernobyl i Sovjetunionen, till en av världens värsta katastrofer någonsin som orsakats av människan.
Vart kan man se den? HBOnordic.

En annan serie som jag gillade vissa avsnitt mindre och andra mer men överlag så tyckte jag att dom gjorde första säsongen riktigt bra! Påminner lite om black mirror då alla avsnitt är nya storys! Serien jag pratar om är THE TWILIGHT ZONE ! Handling: Jordan Peele återupplivar den ikoniska serien "The Twilight Zone" med fristående avsnitt fyllda av science fiction, skräck och mystik.
Vart kan man se den? HDMT.net och liknande. Hur många säsonger? 1.

Sista tipset för den här veckan får bli THE VILLAGE ! Supermysig serie som jag verkligen tyckte om. Om jag ska vara helt ärlig så trodde jag inte att den alls skulle vara bra först men hade så fel! Synd att det inte kommer fler säsonger! Handling: Man får följa dom olika personerna som bor i samma byggnad.
Vart kan man se den? Hdmt.net bland annat. Hur många säsonger? 1

Förnyade och avslutade serier:

ONE DAY AT A TIME - från början var det en Netflix original men dom valde att avsluta serien dock har POP tagit över så det kommer att bli en säsong 4 bara inte på Netflix!

THE RAIN - Förnyad till 3e och sista säsongen av Netflix.

RUSSIAN DOLL - också förnyad av Netflix så vi kommer även få se säsong 2.

//Louiseelinore <3

Gillar