Serienyheter #22

Klicka på serierna för att komma till trailern. Och för er som alltid undrar vart jag ser serier som inte finns på Netflix och liknande så kollar jag på HDMT.net. Där behöver ni bara skaffa ett konto och sen kan ni kolla på nya avsnitt dagen efter dom släpps i USA helt lagligt och gratis. Finns tyvärr inte med svensk text där men för er som klarar er utan!

Säsongspremiärer: Mitt älskade MODERN FAMILY som tyvärr kommer att sända sin sista säsong någonsin mellan hösten och våren! Så tråkigt men har ju en hel säsong till att se fram emot iallafall!
Vart kan man se den? HDMT.net bland annat. Tidigare säsonger finns på netflix. När? 26 September.

en annan serie som jag tycker om är spinoffen till the Goldbergs, SCHOOLED ! Tyckte om första säsongen så måste såklart fortsätta titta!
Vart kan man se den? HDMT.net bland annat. När? 26 September.

Och även samma premiärdag som dom andra två är SINGLE PARENTS ! En supermysig komediserie där bland annat Leighton Meester (Gossip girl) spelar en utav huvudrollerna!
Vart kan man se den? HDMT.net bland annat. När? 26 September.

Nya serier: DAVID MAKES MAN är en serie jag ser fram emot att börja följa. Handling: En ung kille som gör allt för att lyckas komma ifrån hans fattiga förort. Allt jag vet än så länge men efter att sett trailern så blev jag så taggad.
Vart kan man se den? Oklart ännu. När? 15 Augusti.

En annan ny serie som jag är nyfiken på är den mörka komediserien ON BECOMING A GOD IN CENTRAL FLORIDA. Handling: En kvinna som är anställt på en vattenpark med minimal lön som jobbar sig uppåt. Kristen Dunst spelar huvudrollen i den här serien.
Vart kan man se den? Oklart ännu. När? 26 Augusti.

Veckans serietips: Första tipset för den här gången är WHAT WE DO IN THE SHADOWS! Haha som jag nämnt tidigare så älskar jag konstiga serier och kan inte riktigt förklara mer än så varför jag fastnade för den här serien redan efter första avsnittet. Handling: Serien följer vardagen (eller snarare nätterna) för några vampyrer som levt tillsammans i hundratals år i Staten Island. Självutnämnd ledare för gruppen är Nandor, en stor krigare och erövrare från det ottomanska riket. Så har vi den brittiske vampyren Laszlo, i eget tycke något av en spjuver och dandy. Han älskar rackartyg och härliga soaréer, men allra mest njuter han av att se Nandor misslyckas med saker. Nadja är en förförisk fresterska, vampyrversionen av Bonnie till Laszlos Clyde.
Vart kan man se den? HBOnordic. Hur många säsonger? 1.

Ett annat tips för den här gången är en serie som jag gillar mer och mer och det är DYNASTY! Handling: Rikemansdottern Fallon Carrington står i fokus när 80-talssåpan "Dynastin" gör comeback i modern tappning. Serien har samma skapare som Gossip girl och påminner lite om den. Rekommenderar!
Vart kan man se den? Netflix. Hur många säsonger? 2.

Och en ny komediserie som jag tyckte var riktigt underhållande men första säsongen var alldeles för kort (6 avsnitt) så hoppas nästa blir längre! Serien jag pratar om är BLESS THIS MESS ! Handling: Ett nygift par som väljer att lämna storstaden för en småstad där inte allt går riktigt som dom planerat.
Vart kan man se den? HDMT.net. Hur många säsonger? 1.

Förnyade och avslutade serier:

EUPHORIA - Den pågående nya Hbo serien är redan förnyad till säsong 2.

HOW TO GET AWAY WITH MURDER - Mitt älskade HTGAWM är förnyad till säsong 6 men det kommer också att bli den sista säsongen någonsin.

THE SOCIETY - Den nya omtalade netflixserien är förnyad även den till säsong 2.

//Louiseelinore <3

Gillar