Serienyheter #23

Klicka på serierna för att komma till trailern. Och för er som alltid undrar vart jag ser serier som inte finns på Netflix och liknande så kollar jag på HDMT.net. Där behöver ni bara skaffa ett konto och sen kan ni kolla på nya avsnitt dagen efter dom släpps i USA helt lagligt och gratis. Finns tyvärr inte med svensk text där men för er som klarar er utan!

Säsongspremiärer:

En ny favorit som jag precis tvingat min bestie att börja kolla på med mig är AMERICAN HORROR STORY! Vi är visserligen bara på första säsongen just nu så vi har en hel del att kolla ifatt tills seriens 9e säsong har premiär i höst!
Vart kan man se den? 7 av säsongerna finns på Netflix annars på HDMT.net. När? 9e säsongen har premiär 19 September.

En serie som jag följt sen start som jag har lite blånande känslor för är THE GOOD PLACE! Tyckte inte riktigt om förra säsongen så hoppas att seriens 4e säsong som börjar sända i höst kommer att vara bättre!
Vart kan man se den? Hdmt.net (första säsongen finns på Netflix) När? 27 September.

Mitt älskade GREY`S ANATOMY! Kommer det någonsin sluta att sända? Hoppas inte! Var ett tag för några säsonger sen som jag tappade hoppet för den här serien MEN sen vände det igen och blev grymt så håller tummarna på att seriens 16e säsong kommer vara lika spännande och bra!
Vart kan man se den? HDMT.net (14 säsonger finns på viaplay). När? 27 September.

Nya serier:

En serie som jag nyligen såg trailern på och kände att det här är något för mig. Serien heter WHY WOMEN KILL och har en hel del kända ansikten med som bland annat Lucy Liu och Ginnifer Goodwin. Handling: Tre kvinnor som lever i tre olika årtionden, en hemmafru på 60-talet, en socialist på 80-talet och en advokat 2018 som går igenom svårigheter i sina äktenskap.
Vart kan man se den? Oklart men antar HDMT.net iallafall. När? 16 Augusti.

En annan serie som jag fastnade för när jag såg trailern och som jag verkligen ser fram emot är en ny kommande Netflix- serie vid namn UNBELIEVABLE! Handling: När en tonåring anmäler att hon blivit våldtagen, för att sedan ta tillbaka anmälan följer två kvinnliga poliser upp bevis som kan avslöja sanningen.
Vart kan man se den? Netflix. När? 13 September.

En serie som jag fastnade för mest när jag såg att Wilson Bethel ifrån Hart of dixie spelar en utav huvudrollerna haha älskar honom! Fastnade också för att trailern verkar så bra och gillar denna typen utav serier. Serien jag pratar om är iallafallALL RISE! Handling: En titt på det personliga och yrkesmässiga livet för domare, advokater, kontorister, fogdar och poliser som arbetar vid en L.A.
Vart kan man se den? Oklart ännu. När? 24 September.

Veckans serietips:

I måndags släppte BIG LITTLE LIES sitt sista avsnitt utav säsong 2 och jag har såklart hunnit se klart hela serien! Jag är så fascinerad över hur fantastiskt skådespel och hur stark och bra story det är. Kan verkligen rekommendera! Väldigt kända ansikten också så som Alexander Skarsgård, Nicole Kidman, Reese Witherspoon, Shailene Woodley, Adam Scott och Meryl Streep m.fl. Handling: Miniserie baserad på Liane Moriartys bästsäljande bok. Ett drama med mörk humor om tre småbarnsmödrar i det rika Monterey, Kalifornien, vars till synes perfekta liv spårar ur så till den mildra grad att det leder till mord.
Vart kan man se den? HBOnordic. Hur många säsonger? 2.

En annan serie som nyligen sände sina sista avsnitt är AMERICAN PRINCESS! En ny serie som jag fastnade för på en gång. Hade länge kollat in trailern och så där men trodde inte det skulle vara någon serie jag fastnade för så som jag faktiskt gjorde. Men riktigt bra och rekommenderar den, håller bara tummarna på att det kommer att komma fler säsonger. Handling: När hon upptäcker att hennes fiance är otrogen mot henne bara några timmar innan deras bröllop bestämmer sig Amanda att fly Manhattan för att bli medlem i en Renaissance Fair för att komma över händelsen.
Vart kan man se den? HDMT.net bland annat. Hur många säsonger? 1.

Och sista tipset för den här veckan är CHARMED! Var ju ett bra tag sen remaken utav 90 talets serie med samma namn slutade sända sin första säsong. Var också ett bra tag sen jag såg färdigt sista avsnittet men har helt glömt att tipsa om den här innan. 90-Talets version står mig varmt om hjärtat då det var min uppväxt. Lekte alltid förhäxad med mina vänner. Blev positivt överraskad utav den nya versionen även om den såklart inte var lika bra som originalet. Jag är iallafall taggad på en ny säsong nu till hösten! Handling: Beläget i den fiktiva universitetsstaden Hilltowne följer Charmed livet för tre systrar, Macy, Mel och Maggie Vera, som efter deras mors tragiska död upptäcker att de är tre av de mest kraftfulla häxorna genom tiderna.
Vart kan man se den? HDMT.net bland annat. Hur många säsonger? 1.

Förnyade och avslutade serier:

YOUNGER - Jag var helt säker att den pågående 6e säsonger var den sista men nu har dom förnyat serien till säsong 7!

DOOM PATROL - Har ännu bara hunnit se några avsnitt av denna serien men kommer se klart alla såklart för den är förnyad till säsong 2.

WHAT WE DO IN THE SHADOWS - Nämnde den här i förra inlägget och den är också förnyad till säsong 2.

//Louiseelinore <3

Gillar