Serienyheter #24

Klicka på serierna för att komma till trailern. Och för er som alltid undrar vart jag ser serier som inte finns på Netflix och liknande så kollar jag på HDMT.net. Där behöver ni bara skaffa ett konto och sen kan ni kolla på nya avsnitt dagen efter dom släpps i USA helt lagligt och gratis. Finns tyvärr inte med svensk text där men för er som klarar er utan!

Säsongspremiärer:

Alltså ja!!!! Vi har äntligen fått ett datum för när säsong 3 utav 13 REASONS WHY släpps och det är mycket snart!! Jag har längtat så otroligt länge och nu den här säsongen tror jag verkligen! Hur taggade är ni? Har ni inte sett den så rekommenderar jag den starkt!
Vart kan man se den? Netflix. När? 23 Augusti.

Andra delen utav första säsongen av NO GOOD NICK släpps snart! Första delen släpptes i våras och jag såg den ganska direkt! Är taggad på fler avsnitt nu!
Vart kan man se den? Netflix. När? 5 Augusti.

HOW TO GET AWAY WITH MURDER säsong 5 var jag rätt besviken på men tänker ändå kolla när 6e säsongen har premiär. Den 6e säsongen är den allra sista så har höga förväntningar nu!

Vart kan man se den? HDMT.net bland annat. När? 27 September.

Och sista premiären som jag delar med mig utav idag är MOM! Jag älskar den serien för den är så rolig och nu till hösten har seriens 7e säsong premiär!
Vart kan man se den? HDMT.net bland annat. När? 27 September.

Nya serier:

Efter att sett trailern utav CARNIVAL ROW, en ny serie med bland annat Orlando bloom så blev jag nyfiken och har därför bestämt mig för att jag kommer att kolla in om det är nått för mig. Handling: "Carnival Row" följer mytiska varelser som har flytt från sitt krigshärjade hemland, till en stad där spänningarna mellan dem och invånarna växer. En detektiv kallas in för att undersöka en serie olösta mord.
Vart kan man se den? Oklart ännu men antar HDMT.net När? 31 Augusti.

En annan ny serie jag är dyfiken på är PRODIGAL SON! En av anledningarna till att jag blev nyfiken på den här var för att jag såg att en favorit ifrån the walking dead ska spela huvudrollen, alltså Tom Payne. Handling: Malcolm Bright, en av de bästa kriminella psykologerna runt, använder sitt snurrade geni för att hjälpa NYPD att lösa brott.
Vart kan man se den? Oklart ännu men HDMT.net iallafall. När? 24 September.

Och den sista nya serien för den här gången är EMERGENCE! Blev nyfiken efter att jag såg trailern. Handling: En sheriff undersöker ett fall där ett litet barn hittades nära platsen för en mystisk olycka.
Vart kan man se den? Oklart ännumen antagligen HDMT.net. När? 25 September.

Veckans serietips:

I måndags släpptes dom två sista avsnitten utav den första svenska hbo-serien GÖSTA! Till en början tyckte jag att den var extremt konstig och inte alls min typ av serie men efter första avsnittet var klart så kunde jag inte sluta kolla. En riktig känna igen sig serie som jag verkligen rekommenderar! Handling: Komediserien ”Gösta” handlar om 28-årige, nyutexaminerade psykologen Gösta, som får sitt första jobb på BUP i en liten småländsk stad. Gösta vill vara världens snällaste människa och hjälpa alla han möter. Ibland går det bra, ibland går det mindre bra...
Vart kan man se den? HBOnordic. Hur många säsonger? 1.

En annan serie som släppte ny säsong i början på Juli och som jag verkligen hade längtat efter är STRANGER THINGS! Jag har följt serien sen start och älskar den! Kan även säga att säsong 3 var riktigt bra och jag hoppas att dom fortsätter med fler säsonger. Handling: ”Stranger Things” är en kärleksförklaring till 80-talets filmer med övernaturliga inslag och handlar om en pojke som försvinner spårlöst. Medan vänner, familj och polisen söker svar dras de in i ett märkligt mysterium med topphemliga experiment, skrämmande övernaturliga krafter och en väldigt underlig liten flicka.
Vart kan man se den? Netflix. Hur många säsonger? 3.

Sista tipset för den här gången är SUPERSTORE! En komediserie som enligt mig är riktigt underhållande och som jag verkligen kan rekommendera om ni vill bli på bra humör. Handling: En arbetsplatskomedi där vi får följa de olika anställda i stormarknadsbutiken Cloud 9.

Vart kan man se den? HDMT.net bland annat. Hur många säsonger? 4.

Förnyade och avslutade serier:

BIG MOUTH - Netflix serien om redan är förnyad till säsong 3 och som släpps nån gång i år är också förnyad till säsong 4, säsong 5 och säsong 6! WOHO!

ANIMAL KINGDOM - Har länge velat kolla in den här serien och så fort jag har tid ska jag det och hur bra är det inte då att den är förnyad till säsong 5.

LUCIFER - Har redan nämnt att serien är förnyad till en sista säsong 5 men istället för 10 avsnitt kommer vi att få se 16!

//Louiseelinore <3

Gillar