Serienyheter #25

Klicka på serierna för att komma till trailern. Och för er som alltid undrar vart jag ser serier som inte finns på Netflix och liknande så kollar jag på HDMT.net. Där behöver ni bara skaffa ett konto och sen kan ni kolla på nya avsnitt dagen efter dom släpps i USA helt lagligt och gratis. Finns tyvärr inte med svensk text där men för er som klarar er utan!

Säsongspremiärer:

Jag är ju så taggad på höst nu och har ännu fler premiärer att dela med mig utav! Den första är SUPERSTORE! Älskar ju denna komediserie och nu i höst har den 5 säsongen premiär!
Vart kan man se den? HDMT.net bland annat. När? 27 September.

The Big bang theory har ju sänt sin sista 12e säsong MEN spin-offen YOUNG SHELDON kommer att fortsätta! Seriens 3e säsong har premiär i höst!
Vart kan man se den? HDMT.net. När? 27 September.

Och en serie som jag verkligen tycker om, BOB´S BURGERS fortsätter också och nu i höst sänds seriens 10e säsong! Hoppas vi får se massor med fler säsonger utav den!
Vart kan man se den? HDMT.net. När? 30 September.

Nya serier:

Kommer ju också massor med nya serier hela tiden bland annat THE DARK CRYSTAL: AGE OF RESISTANCE! En ny netflix-serie! Jag vet inte alls om jag egentligen kommer gilla den här serien men jag är alltid nyfiken på nya serier så måste såklart kolla in. Känns lite som mupparna. Handling: I den här mystiska sagan får Jen, den sista gelflingen, i uppdrag att hitta den försvunna biten av en kristall som utlöste kaos i världen när den splittrades.
Vart kan man se den? Netflix. När? 30 Augusti.

Däremot den nya serien WU-TANG: AN AMERICAN SAGA är jag grymt taggad på att kolla in. Handling: Serien spårar Wu Tang Clans bildning, en vision av Bobby Diggs, som strävar efter att förena ett dussin unga, svarta män som slits mellan musik och brottslighet men som så småningom blir de olikaste av amerikanska framgångshistorier.
Vart kan man se den? Oklart ännu men antar HDMT.net. När? 5 September.

Black-ish är en komediserie som gått i många år nu och 2018 släpptes spin-offen Grown-ish som jag följer redan MEN nu ska det släppas ännu en spin-off som kommer att heta MIXED-ISH! Haha är såklart nyfiken på att kolla in den! Handling: följer Bow: s föräldrar, Paul och Alicia, som bestämmer sig för att flytta från en hippiekommune till förorterna för att bättre försörja sin familj.
Vart kan man se den? Oklart ännu men antar HDMT.net. När? 25 September.

Veckans serietips:

Sorgligt nog så är det två utav mina favoritserier som sänt sina sista avsnitt någonsin nyligen och den första är JANE THE VIRGIN! Började kolla på den här för några år sen och fastnade direkt! Kommer vara extremt tråkigt att inte få följa med i denna värld något mer men det slutade bra och jag är nöjd över slutet helt klart! Handling: Jane är en ung religiös latinotjej som är servitris på ett hotell i Miami. Under en rutinundersökning hos läkaren råkar hon bli befruktad på konstgjord väg. Hennes mamma tror att Janes liv kommer att förstöras om hon behåller barnet, medan hennes religiösa mormor tycker tvärtom. Den biologiska pappan, Rafael Solao, är en gift man som har överlevt cancer och en f.d. playboy. Han äger dessutom hotellet där Jane jobbar och han var hennes stora tonårskärlek ...
Vart kan man se den? 4a säsonger på netflix (antar att den 5e kommer släppas där också) annars HDMT.net. Hur många säsonger? 5.

och den andra som jag sett sista avsnittet av nyligen är IZOMBIE! Började kolla på den här typ samtidigt som Jane the virgin och fastnade för den här direkt också. Den är rolig, spännande och bara otroligt bra så rekommenderar den verkligen! Speciellt om ni älskar zombies lika mycket som mig! Handling: "Veronica Mars"-skaparens nya serie bygger på serietidningen med samma namn. En medicinstuderande (Rose McIver) upptäcker att vara zombie kan ha sina fördelar, vilket hon använder för att hjälpa polisen lösa brott.
Vart kan man se den? 4 första på netflix 5e på HDMT.net. Hur många säsonger? 5.

Sen tänkte jag även tipsa om en ny serie som jag precis sett klart och det är EUPHORIA! Väldigt dark serie med droger och sånt där men ändå otroligt bra! Handling: I HBO:s dramaserie "Euphoria" får vi följa en grupp gymnasieelever när de försöker navigera i en värld av droger, sex, identitet, trauma, sociala medier, kärlek och vänskap.
Vart kan man se den? HBOnordic. Hur många säsonger? 1.

Förnyade och avslutade serier:

13 REASONS WHY - Snart släpps äntligen den 3e säsongen och jag kommer vara bänkad men en glad nyhet är att det också kommer att bli en 4e säsong men det kommer att bli den sista.

IZOMBIE - Som jag nämnde avslutad efter 5 säsonger.

JANE THE VIRGIN - Avslutad efter 5 säsonger.

//Louiseelinore <3

Gillar