Serienyheter #26

Klicka på serierna för att komma till trailern. Och för er som alltid undrar vart jag ser serier som inte finns på Netflix och liknande så kollar jag på HDMT.net. Där behöver ni bara skaffa ett konto och sen kan ni kolla på nya avsnitt dagen efter dom släpps i USA helt lagligt och gratis. Finns tyvärr inte med svensk text där men för er som klarar er utan!

Säsongspremiärer:

Jag har ytterligare några nya säsongspremiärer att dela med mig utav och den första är FAMILY GUY! En animerad komediserie som jag ÄÄÄÄLSKAR! Nu i höst kan vi börja följa seriens 18e säsong.
Vart kan man se den? HDMT.net. När? 30 September.

En annan ganska ny serie som jag gillade första säsongen utav är GOD FRIENDED ME! Nu i höst kommer den 2a säsongen att börja sända!
Vart kan man se den? HDMT.net. När? 30 September.

Och så har vi ju en annan animerad serie som jag gillar till och från och som sänder sin 31a säsong (helt sjukt) nu till hösten och serien jag pratar om är såklart THE SIMPSONS!
Vart kan man se den? HDMT.net. När? 30 September.

Nya serier:

Har även kollat ut några nya serier som kommer att starta nu i höst och den första är CAROL`S SECOND ACT! En ny komediserie som känns som nån jag verkligen kommer att fastna för! Handling: Den fd Läraren Carol bestämmer sig för att satsa på en karriär som läkare trotts hennes ålder.
Vart kan man se den? Oklart ännu men antar HDMT.net. När? 27 September.

En annan serie med en utav HIMYM skådisarna som huvudrollen är STUMPTOWN! Kollade in trailern och tyckte det verkade som en serie i min smak. Handling: En skarpvakt arméveteran blir en privat utredare i Portland, Oregon, där hon tar hand om sin bror.
Vart kan man se den? Oklart ännu men antar HDMT.net. När? 26 September.

Och sista nya serien för den här veckan får bli en skräckserie vid namn CREEPSHOW! Jag älskar ju allt som har med skräck att göra och blev fast efter trailern och är ganska säker på att jag kommer älska den här! Handling: En ung pojkes skräckfilm kommer till liv i denna antologiserie av skrämmande berättelser.
Vart kan man se den? Oklart ännu men antar HDMT.net. När? 27 September.

Veckans serietips:

Okej så vi ska ju börja med en serie jag varit helt besatt av det senaste och som jag nu sett klart alla 8 säsonger av! Himla tur att det bara är en månad kvar tills 9e säsongen har premiär! Serien jag pratar om är AMERICAN HORROR STORY! Alla säsonger har olika storys men allt hänger ihop på ett eller annat sätt ändå. Tänker också dela med mig utav i vilken ordning säsongerna är enligt mig, alltså bästa till sämsta här nedanför! Men först handling: En skräckantologi-serie, skapad av Brad Falchuk och Ryan Murphy som kretsar kring nya karaktärer och nya företeelser för varje säsong. Hittills har det handlat om bland annat ett hemsökt hus, ett mentalsjukhus, en häxpakt, en cirkus och ett mystiskt hotell.

1. Säsong 5 - Hotel.
2. Säsong 7 - Cult.
3. Säsong 4 - Freak show.
4. Säsong 8 - Apocalypse.
5. Säsong 2 - Asylum.
6. Säsong 3 - Coven.
7. Säsong 1 - Murder house.
8. Säsong 6 - Roanoke.

Vart kan man se den? första 7 säsongerna på netflix och 8e på HDMT.net. Hur många säsonger? 8.

Vilken är eran favoritsäsong? 😃

Andra tipset är spin-offen till Black-ish som är GROWN-ISH! Jag har inte följt Black-ish så mycket om jag ska vara ärlig men spin-off serien har jag sett alla avsnitt av! Tycker den är riktigt bra! Handling: Zoey Johnson är på väg till college och måste bo utanför boet, hanterar droger, sex och relationer på vägen.
Vart kan man se den? HDMT.net. Hur många säsonger? 2.

Sista tipset för den här gången får bli mitt älskade THE BIG BANG THEORY! Grät som bara den under det allra sista avsnittet utav säsong 12 och ville inte inse att det var över! MEN tur att man iallafall kan kolla om på alla tusen gånger om! Handling: Leonard och Sheldon är briljanta fysiker, kollegor, bästa vänner och rumskompisar, men deras vänskap testas ständigt, främst pga Sheldons kontrollerande, excentriska sätt. De är också vänner med kollegorna Howard och Rajesh. En dag flyttar Penny in i grannlägenheten, en vacker tjej och aspirerande skådespelare. Hon förändrar allt, och när hon sedan blir en del av gruppen blir gruppdynamiken helt annorlunda.
Vart kan man se den? HDMT.net. Hur många säsonger? 12.

Förnyade och avslutade serier:

MR. IGLESIAS - Den nya netflix-serien är redan förnyad till säsong 2.

NOS4A2 - En ny skräckserie som jag ännu inte hunnit kolla in men som jag ska är också förnyad till säsong 2.

THE HANDSMAID´S TALE - Förnyad till säsong 4.

//Louiseelinore <3

Gillar