Serienyheter #27

Klicka på serierna för att komma till trailern. Och för er som alltid undrar vart jag ser serier som inte finns på Netflix och liknande så kollar jag på HDMT.net. Där behöver ni bara skaffa ett konto och sen kan ni kolla på nya avsnitt dagen efter dom släpps i USA helt lagligt och gratis. Finns tyvärr inte med svensk text där men för er som klarar er utan!

Säsongspremiärer:

Netflix-serien BIG MOUTH som jag kollat sen start kommer att släppa sin 3e säsong nu till hösten!
Vart kan man se den? Netflix. När? 4 Oktober.

Och en utav mina favoritserier har säsongspremiär även i höst och nu kommer dom börja sända sin 10e säsong! Serien jag pratar om är THE WALKING DEAD!
Vart kan man se den? HDMT.net bland annat. När? 7 Oktober.

En annan serie som jag gillade första säsongen utav och som börjar sända sin andra säsong i höst är ALL AMERICAN!
Vart kan man se den? HBOnordic. När? 8 Oktober.

Nya serier:

En ny serie som jag kollat in trailern på är den kommande komedi-serien PERFECT HARMONY! Handling: En Ivy League-professor blir chef för en landsbygdskyrkokör.
Vart kan man se den? HDMT.net bland annat. När? 27 September.

En annan ny serie som jag är lite nyfiken på är den kommande komedi-serien SUNNYSIDE! Handling: Garrett Shah (Kal Penn) är en före detta kommunfullmäktige i New York som finner sitt kall när han möter invandrare i behov av hans hjälp och på jakt efter den amerikanska drömmen.
Vart kan man se den? HDMT.net. När? 27 September.

Och sista nya serien för idag är komedi/musikal serien THE POLITICAN! Handling: Payton Hobart, en student från Santa Barbara, har sedan sju års ålder vetat att han kommer att bli USA: s president. Men först måste han navigera i det mest förrädiska politiska landskapet av alla: Saint Sebastian High School.
Vart kan man se den? Netflix. När? 27 September.

Veckans serietips:

Så första tipset är ORANGE IS THE NEW BLACK! Har precis kollat klart på 7e och sista säsongen någonsin och den var ju så bra! Tyckte inte om den 6e säsongen speciellt mycket så det var skönt att det iallafall blev en bra sista säsong! Överlag så är nog den 5e säsongen min favorit! Det kommer verkligen bli tomt utan denna underbara serie! Handling: Berättelsen om Piper Chapman, en kvinna i 30-årsåldern som är dömd till 15 månaders fängelse för att ha transporterat pengar åt sin knarklangande flickvän.
Vart kan man se den? Netflix.

Andra tipset är en serie som jag följt nu ett tag och det är THE INBETWEEN! Tyckte första säsongen var riktigt spännande. Jag har ingen aning om det kommer att släppas fler säsonger men jag hoppas typ det! Handling: En kvinna som hjälper de döda med sina olösta problem hjälper detektiv att lösa mordfall.
Vart kan man se den? HDMT.net.

Sista tipset för den här gången får bli mitt älskade GREY`S ANATOMY! Säsong 16 börjar sända till hösten och det är helt sjukt! Och att det fortfarande är bra efter så många säsonger är ännu sjukare! Om ni av någon anledning missat serien så SE DEN! Handling: Amerikansk dramaserie som utspelar sig på sjukhuset Seattle Grace Hospital.
Vart kan man se den? 14 säsonger på viaplay och 15e HDMT.net.

Förnyade och avslutade serier:

WILL AND GRACE - Serien jag småkollar på lite då och då kommer att börja sända sin sista säsong till hösten den kommer alltså inte att bli förnyad till en 12e säsong efter det.

NOW APOCALYPSE - Har fortfarande inte hunnit se den här serien men är nyfiken den är dock avslutad redan efter första säsongen. Blir alltså inte säsong 2 av serien.

THE BOYS - Den här serien är högt på min att kolla på lista pga att den fått så bra betyg! Serien släpptes i Juli och är redan förnyad till säsong 2!

//Louiseelinore <3

Gillar