Serienyheter #28

Klicka på serierna för att komma till trailern. Och för er som alltid undrar vart jag ser serier som inte finns på Netflix och liknande så kollar jag på HDMT.net. Där behöver ni bara skaffa ett konto och sen kan ni kolla på nya avsnitt dagen efter dom släpps i USA helt lagligt och gratis. Finns tyvärr inte med svensk text där men för er som klarar er utan!

Säsongspremiärer:

RIVERDALE hur bra är inte det? Och hur lycklig är inte jag att dom börjar sända säsong 4 nu till hösten?!
Vart kan man sa den? Netflix. När? 10 Oktober.

En annan serie som jag ser fram emot premiären utav är LEGACIES! Den grymma spin-offen till the vampire diaries och the originals! Andra säsongen har premiär nu i höst och med tanke på hur första säsongen slutade så är jag grymt nyfiken.
Vart kan man se den? HBOnordic. När? 11 Oktober.

Sen har vi serien CHARMED! Som är en reboot av en utav mina favoritserier sen liten och som jag gillade första säsongen utav. Nu i höst börjar andra säsongen sända och jag är nyfiken på hur den kommer att fortsätta!
Vart kan man se den? HDMT.net bland annat. När? 12 Oktober.

Nya serier:

Så några nya serier som jag är nyfiken på har jag även att dela med mig utav denna veckan och den första är BLESS THE HART! En ny animerad serie med bland annat Kristen Wiig som en utav rösterna. Handling: En grupp sydländare strävar efter att leva den amerikanska drömmen.
Vart kan man se den? HDMT.net bland annat. När? 30 September.

En serie jag sett fram emot länge är ALMOST FAMILY med bland annat Brittany Snow och Emily Osment i huvudroller! En kvinna som växte upp som enda barn upptäcker att hennes pappa födde många andra barn som en spermiedonator.
Vart kan man se den? HDMT.net bland annat. När? 3 Oktober.

Och så sista nya serie jag tänkte dela med mig av för den här veckan är BATWOMAN med självaste Ruby Rose i huvudrollen. Jag är inte jätte inne på superhjältar men är ändå sugen på att se om den här kommer att vara bra.
Vart kan man se den? HDMT.net bland annat. När? 7 Oktober.

Veckans serietips:

Jag har ganska nyligen sett klart första delen utav säsong 2 av serien LIGHT AS A FEATHER! Nästa del släpps i oktober och ser fram emot det! Jag tycker serien än så länge varit väldigt bra och tänkte faktiskt tipsa om den! En typisk Louise-serie helt enkelt! Handling: Någonting går fel med det oskyldiga spelet "Light as a Feather, Stiff as a Board" när de fem deltagande tonårstjejerna börjar dö på precis det sätt som spelet förutsett. De överlevande bestämmer sig för att ta reda på varför någon är ute efter dem - och om den onda kraften, den som jagar dem, är en av deras egna?
Vart kan man se den? HBOnordic.

Andra tipset har jag redan nämnt i det här inlägget till och med och det är serien RIVERDALE! Också en typisk Louise-serie och jag är så glad att den fortsätter släppas eftersom den helt enkelt är så bra! Kan väl erkänna att dom två första var något bättre än den 3e men håller tummarna på att 4e blir bättre. Handling: Dags att gå tilbaks till skolbänken igen efter ett mystiskt mord över sommarlovet. Ungdomarnas vägar korsas medan mysteriet bara växer. Baserat på serietidningen "Archie".
Vart kan man se den? Netflix.

Och sista tipset för den här gången är spin-offen till the big bang theory, alltså YOUNG SHELDON! Är så kul att få hänga med Sheldon som liten han är ju så himla gullig och serien i sig är underhållande så ett tips om ni gillar TBBT! Handling: Historien om hur livet tedde sig för den unge Sheldon Cooper från "The Big Bang Theory".
Vart kan man se den? HDMT.net bland annat.

Förnyade och avslutade serier:

BALLERS - En serie som är på min lista av att se serier kommer avslutas efter säsong 5! Blir alltså ingen säsong 6 av serien.

TO OLD TO DIE YOUNG - Också en serie som jag vill se men den är dock inte förnyad till en säsong 2.

MOM - serien som däremot är förnyad med både säsong 7 och 8.

//Louiseelinore <3

Gillar