Serienyheter #29

Serietips

Klicka på serierna för att komma till trailern. Och för er som alltid undrar vart jag ser serier som inte finns på Netflix och liknande så kollar jag på HDMT.net. Där behöver ni bara skaffa ett konto och sen kan ni kolla på nya avsnitt dagen efter dom släpps i USA helt lagligt och gratis. Finns tyvärr inte med svensk text där men för er som klarar er utan!

Säsongspremiärer:

En favorit bland mina serier som har premiär med sin 3e säsong nu i höst är DYNASTY! Fastnade ganska direkt för den här serien med samma skapare som Gossip Girl.
Vart kan man se den? Netflix. När? 12 Oktober.

Serien THE PURGE som är baserad på filmerna gillade jag första säsongen väldigt mycket av och även den har premiär i höst. Med sin andra säsong!
Vart kan man se den? HDMT.net När? 16 Oktober.

Och så en serie som jag började följa förra året och som också strax börja sända sin andra säsong är KIDDING! Bra serie och ser fram emot mer också grymt att se Jim Carrey i huvudrollen!
Vart kan man se den? HBOnordic. När? 4 November.

Nya serier:

Så har två nya serier som jag är nyfiken på och kommer att kolla in och den första är THE UNICORN! Handling: En änkling är angelägen om att gå vidare från det svåraste året i sitt liv, bara för att inse att han är helt oförberedd för att uppfostra sina två döttrar på egen hand och lika oförberedd för dejtingvärlden där han plötsligt är en het vara.
Vart kan man se den? HBOnordic. När? 27 September.

Och den andra serien som jag är nyfiken på är NANCY DREW tyckte om böckerna när jag var liten! Handling: Unga Nancy Drew planerar att lämna sin hemstad för college efter examen på gymnasiet, men befinner sig dras in i ett övernaturligt mordmysterium.
Vart kan man se den? Oklart ännu men HDMT.net iallafall. När? 10 Oktober.

Veckans serietips:

Ni kan väl inte missat att 13 REASONS WHY har släppt sin 3e säsong?! Nu har jag iallafall äntligen sett klart den! För det första är jag väldigt glad över att denna serien existerar och jag är väldigt glad över säsong 3! Jag måste nog ändå säga att detta var nog den mest spännande säsongen som släppts. Gillar att man fick se lite backstory om Bryce och en annan sida av honom även om man hatar honom för vad han gjort mot bland annat Hannah och Jessica. Mördaren blev jag inte alls chockad över och misstänkte redan hen ifrån början. Det enda jag hatgillade var att dom tog in en helt ny karaktär som var lite förvirrande men nu i efterhand så måste jag ändå säga att det var väldigt bra att ha med henne. Men jag ÄÄÄLSKAR den här serien och om ni inte sett den så måste ni se den! Handling: Baserad på boken av Jay Asher följer serien Clay Jensen (Dylan Minnette) som hittar ett mystiskt paket på sin veranda. Inuti paketet ligger kassettband inspelade av Hannah Baker, hans klasskompis och hemliga kärlek som begick självmord två veckor tidigare. På banden berättar Hannah att det finns tretton olika skäl till hennes tragiska beslut.
Vart kan man se serien? Netflix.

Nästa serie jag tänkte tipsa om är en serie som det tyvärr bara finns en säsong av eftersom att den inte förnyades MEN ändå värd att se! Serien jag pratar om är THE COOL KIDS och är en otroligt rolig serie så tips! Handling: Tre vänner på ett äldreboende får hela sitt komfortabla liv omskakad när en nykomling kommer till boendet.
Vart kan man se den? HDMT.net.

Sista tipset för den här veckan får bli komediserien MOM! Älskar serien och älskar skådisarna så ett stort tips! Det finns 6 säsonger ute än så länge. Handling: Komediserie om Christy, en singelmamma som nyligen blivit nykter, och som försöker ta tag i sitt liv i Napa Valley.
Vart kan man se den? HDMT.net.

Förnyade och avslutade serier:

GRACE AND FRANKIE - Redan förnyad till säsong 6 som kommer att släppas 2020 men nu har även netflix förnyat till en 7e och sista säsong!! Vi kommer alltså få 2 säsonger till. Grace and frankie är också netflix egna serie som än så länge kommer ha sänt flest säsonger.

AMERICAN PRINCESS - Jag gillade verkligen första säsongen men tråkigt nog så är den inte förnyad till säsong 2!

SOUTH SIDE - En serie jag ännu inte hunnit se men som jag har på min att-se-lista och som redan är förnyad till säsong 2!

//Louiseelinore <3

Gillar