Serienyheter #30

Klicka på serierna för att komma till trailern. Och för er som alltid undrar vart jag ser serier som inte finns på Netflix och liknande så kollar jag på HDMT.net. Där behöver ni bara skaffa ett konto och sen kan ni kolla på nya avsnitt dagen efter dom släpps i USA helt lagligt och gratis. Finns tyvärr inte med svensk text där men för er som klarar er utan!

Säsongspremiärer:

En serie som jag har på min att-se-lista är serien GLITCH! Jag gillar att kolla serier med flera säsonger ute och därför är jag glad att säsong 3 snart släpps!
Vart kan man se den? Netflix. När? 25 September.

En annan serie som jag lovat Robin att kolla ikapp så vi sen kan se den tillsammans är serien THE FLASH! Vet inte än om jag kommer att gilla den men jag ger gärna serier en chans som den serienörden jag är! 6e säsongen börjar nästa månad.😉
Vart kan man se den? säsong 1-4 finns på netflix men annars HDMT.net. När? 9 Oktober.

Och så ännu en att-se serie som jag inte ännu hunnit kolla på är CASTLE ROCK! (En serie av bland annat Stephen king) Har en känsla av att den kan va väldigt bra gillar ju den här typen av serie! Nästa månad har säsong 2 premiär!
Vart kan man se den? HBOnordic. När? 24 Oktober.

Nya serier:

En serie som jag kanske inte kommer att se men antagligen när jag är sjuk och behöver en sån här typ av serie som man inte behöver följa med i! Men nån av er kanske kommer gilla den betydligt mer. Serien jag pratar om är TEAM KAYLIE! En ny netflix-serie som släpps snart som nog är lite mer menad till yngre! Handling: Tonårskändisen Kaylie Konrad hamnar i klammeri med rättvisan och tvingas byta ut sina fans mot en grupp mellanstadieelever när hon döms till samhällstjänst.
Vart kan man se den? Netflix. När? 23 September.

En annan ny serie som jag faktiskt är taggad på att kika in är EVIL! Tycker den verkar spännande och gillar den typen av serier starkt! Handling: En skeptisk kvinnlig klinisk psykolog går med i en prästutbildning och en blåkrage-entreprenör när de undersöker antagna mirakel, demoniskt besittning och andra extraordinära händelser för att se om det finns en vetenskaplig förklaring eller om något verkligen övernaturligt är på jobbet.
Vart kan man se den? Oklart ännu men HDMT.net iallafall. När? 27 September.

Och sista nya serien för den här gången får bli WATCHMEN! Handling: Serie baserad på världen skapad av DC Comics superhjälte-serie "Watchmen" från 1986-1987.
Vart kan man se den? HBOnordic. När? 21 Oktober.

Veckans serietips:

Jag har ganska nyligen sett klart den första säsongen utav GRAND HOTEL och gillade den supermycket! Många ansikten som jag kände igen så som Eva Longoria som också varit med och skapat serien. Jag håller tummarna på att det kommer släppas fler säsonger! Handling: En titt på det professionella och personliga livet för människor som arbetar på ett familjedrivet hotell i Miami Beach.
Vart kan man se den? HDMT.net bland annat.

Nästa tips är den nya serien SHRILL! Såg klart första säsongen nyligen ganska snabbt då jag fastnade för den men också för att första säsongen hade 6 avsnitt som bara var va 30 minuter långa! Tyckte den hade ett riktigt bra budskap och rekommenderar alla att se den. Ett stort plus att den också är förnyad till säsong 2! Handling: En kvinna söker sätt att förändra sitt liv utan att ändra kroppen.
Vart kan man se den? HDMT.net bland annat.

Sista tipset för denna veckan är CHILLING ADVENTURES OF SABRINA! Säsong 2 släpptes i april och då började jag att kolla på den men fastnade inte riktigt som med första säsongen men nu när jag fortsatte kolla klart så insåg jag att den blev bättre. Serien är än så länge förnyad med både säsong 3 och 4 men när nästa säsong släpps är oklart än så länge. Handling: Hälften häxa, hälften dödlig. På sin 16-årsdag måste Sabrina välja mellan häxornas värld, där hon har sin familj, och människornas värld, där hon har sina vänner. Tillsammans med sina fastrar, katten Salem och pojkvännen Harvey upplever Sabrina övernaturliga fenomen och skräckfyllda äventyr i den hemlighetsfulla staden Greendale.
Vart kan man se den? Netflix.

Förnyade och avslutade serier:

CARNIVAL ROW - Förnyad till säsong 2!

THE 100 - Förnyad till och med säsong 7 som blir den sista säsongen och som kommer att sändas någon gång 2020!

SUCCESSION - Förnyad till säsong 3!

//Louiseelinore <3

Gillar