Serienyheter #31

Klicka på serierna för att komma till trailern. Och för er som alltid undrar vart jag ser serier som inte finns på Netflix och liknande så kollar jag på HDMT.net. Där behöver ni bara skaffa ett konto och sen kan ni kolla på nya avsnitt dagen efter dom släpps i USA helt lagligt och gratis. Finns tyvärr inte med svensk text där men för er som klarar er utan!

Säsongspremiärer:

Jag har nyligen börjat kolla på serien SUPERGIRL som jag än så länge tycker är riktigt bra och 4 säsonger finns ute nu på HBO så har en del att titta på men är ändå glad att säsong 5 börjar sända nu i höst för då kommer jag ha ännu mer att titta på!
Vart kan man se den? HBOnordic. När? 7 Oktober.

En serie som jag verkligen längtar efter är SHAMELESS! Serien börjar sända sin 10e säsong i höst och jag är så himla taggad!!
Vart kan man se den? HDMT.net bland annat. När? 11 November.

Nya serier:

Har tre nya serier som jag är nyfiken på att kolla in och som har premiär framöver och den första är RAISING DION! Handling: En liten pojke försöker lära sig att kontrollera sina nyfunna krafter. En ensamstående mamma försöker skydda sin son. En familj omges av farliga hemligheter, konspirationer och mysterier...
Vart kan man se den? Netflix. När? 4 Oktober.

Nästa är LIVING WITH YOURSELF med bland annat Paul Rudd i huvudrollen! Handling: Efter att ha genomgått en ny spabehandling som lovar att göra Miles (Paul Rudd) till en bättre person, upptäcker han att han har ersatts av en ny och förbättrad version av sig själv.
Vart kan man se den? Netflix. När? 18 Oktober.

Och sista serien är med bland annat Anne Hathaway i huvudrollen och serien heter MODERN LOVE och börjar sända nu i höst. Handling: En oväntad vänskap. En försvunnen kärlek som återkommer. Ett äktenskap som kommit till en återvändsgränd. En date som kanske inte var en date. En okonventionell ny familj. Tv-serie som är baserad på verkliga inlägg från New York Times kolumn.
Vart kan man se den? Oklart ännu men HDMT.net iallafall. När? 19 Oktober.

Veckans serietips:

Har ju hunnit se klart en del serier så att säga och har några tips på lager så har även tre tips för den här söndagen och det första tipset är NOS4A2! För det första är det en skräck/thriller serie som jag är ett stort fan av men också så tycker jag att första säsongen var riktigt bra! Handling: Unga Victoria upptäcker kraften att låsa upp portaler som hjälper henne finna förlorade objekt. När hon dyker djupare in i detta dolda universum möter hon många andra med samma övernaturliga kraft, bland andra den odödlige Charlie Manx som blir hennes ärkefiende.
Vart kan man se den? HDMT.net bland annat.

Nästa tips är kanske inte egentligen ett tips för om jag ska vara helt ärlig så var den inte speciellt bra! Men alla har vi ju olika smak och jag har ju sett klart den så varför inte ta med den ändå?! Serien jag pratar om är iallafall ny på netflix och heter THE I-LAND och jag såg den tillsammans med sis som verkade tycka den var lite bättre än vad jag tyckte! Handling: Tio personer vaknar upp på en ö. De minns inte vilka de är eller hur de hamnade där. Men de måste ta sig igenom svåra prövningar om de vill överleva.
Vart kan man se den? Netflix.

Sparade den bästa för denna gången till sist och det är serien DOOM PATROL! Började kolla på den innan den hade släppts på HBO men av någon anledning kollade jag inte mer än nått avsnitt men nu har hela första säsongen släppts på HBOnordic och jag har tack gode gud sett hela för OMG vad bra den är! En serie i helt min smak! Väldigt konstig men otroligt rolig och alla karaktärer är så kul att följa. Handling: Serien ”Doom Patrol” följer en galen forskares äventyr ihop med hans superbegåvade team.
Vart kan man se den? HBOnordic.

Förnyade och avslutade serier:

FAMILY REUNION (netflix) - Förnyad till säsong 2.

NO GOOD NICK (netflix) - Avslutad efter första säsongen.

SOUTH PARK - Serien börjar sända sin 23e säsong nu i höst men den är redan förnyad med 3 till och då kommer serien att vara uppe i 26 säsonger.

//Louiseelinore <3

Gillar