Serienyheter #33

Klicka på serierna för att komma till trailern. Och för er som alltid undrar vart jag ser serier som inte finns på Netflix och liknande så kollar jag på HDMT.net. Där behöver ni bara skaffa ett konto och sen kan ni kolla på nya avsnitt dagen efter dom släpps i USA helt lagligt och gratis. Finns tyvärr inte med svensk text där men för er som klarar er utan!

Säsongspremiärer:

Kanske netflix mest hatade serie är INSATIABLE! Trotts det så blev den förnyad till en andra säsong och jag ser faktiskt fram emot den, nu är det inte långt kvar tills den släpps!
Vart kan man se den? Netflix. När? 11 Oktober.

En annan serie jag ser fram emot säsongspremiären utav riktigt mycket är serien ATYPICAL! Gillar den här serien grymt mycket och snart släpps den 3e säsongen.
Vart kan man se den? Netflix. När? 1 November.

Har tidigare nämnt att serien KIDDING har premiär i November men nu har dom tydligen skjutit fram premiären till i början utan nästa år och det gör inget för mig, har tillräckligt mycket att titta på ändå haha!
Vart kan man se den? HBOnordic. När? 10 Februari

Nya serier:

Så har kikat in trailers på några nya serier även till denna söndagen och första serien som fångade mitt intresse är DUBLIN MURDERS! Handling: Kriminalserie baserad på Tara French böcker.
Vart kan man se den? Oklart ännu men HDMT.net iallafall. När? 11 November.

En serie som jag tycker det är kul att dom ska släppa är HIGH SCHOOL MUSICAL: THE SERIES! Älskade filmerna när jag var yngre och även om det kanske inte är så spännande att se sånna serier nu när man är gammal och tråkig så ska det bli kul att iallafall kolla in den! Handling: Eleverna från skolan där High School Musical-filmer togs in i en musikalisk produktion baserad i franchisen.
Vart kan man se den? HDMT.net bland annat. När? 13 November.

Och den jag blev mest taggad på är serien DOLLFACE! Tycker den verkar som en serie i min smak och en del kända ansikten med är ju inte fel. Handling: Efter att ha gått isär med sin pojkvän försöker en kvinna återansluta med vännerna som hon förlorade under förhållandet.
Vart kan man se den? HDMT.net iallafall. När? 16 November.

Veckans serietips:

Fösta tipset för den här veckan är spin-offen till en utav mina favoritserier Empire och serien heter STAR! Jag tycker att den var grymt bra MEN jag är otroligt besviken på att den inte är förnyad till en 4e säsong då slutet på tredje slutade grymt dåligt! Hoppas någonstans att dom kan ta tillbaka serien och göra iallafall en till sista säsong. Handling: En trio av kvinnor bildar en musikalisk grupp i Atlanta.
Vart kan man se den? Viaplay.

Andra tipset är serien YOUNGER! Tycker det är en riktigt bra och underhållande serie så jag kan verkligen rekommendera den ifall ni inte ännu sett den! Handling: Amerikansk dramakomediserie om New York-bon Liza, en medelålders kvinna som landar sitt drömjobb på ett bokförlag efter att ha utgett sig för att vara yngre än hon är. Nu måste hennes lögn upprätthållas inför såväl attraktiva chefer som skoningslösa konkurrenter.
Vart kan man se den? Cmore och HDMT.net.

Sista tipset för det här inlägget är mitt älskade MODERN FAMILY! Finns nog ingen serie jag skrattar så mycket till som denna och det är extremt tråkigt att den pågående 11e säsongen är den sista någonsin men kommer kolla denna serien om och om igen massor med gånger! Handling: Komediserie om hur komplicerat, jobbigt och kärleksfullt livet i den moderna storfamiljen i Los Angeles kan vara. Familjens överhuvud Jay Pritchett har gift om sig med colombianskan Gloria och jobbar hårt på att hålla jämna steg med sin unga, snygga fru och hennes udda son Manny. Jays dotter Claire försöker hålla ordning på sina tre barn och hennes ofta pinsamme man Phil. Claires bror Mitchell och hans extroverta partner Cameron har just adopterat Lily från Vietnam.
Vart kan man se den? Netflix och HDMT.net.

Förnyade och avslutade serier:

GRAND HOTEL - avslutad efter endast en säsong! Blir så besviken då jag verkligen gillade denna serien och inte alls förstår hur dom inte kan förnya den!

STRANGER THINGS - förnyad till säsong 4.

PRETTY LITTLE LIARS THE PERFECTIONIST - Avslutad efter endast en säsong!

//Louiseelinore <3

Gillar