Serienyheter #34

Klicka på serierna för att komma till trailern. Och för er som alltid undrar vart jag ser serier som inte finns på Netflix och liknande så kollar jag på HDMT.net. Där behöver ni bara skaffa ett konto och sen kan ni kolla på nya avsnitt dagen efter dom släpps i USA helt lagligt och gratis. Finns tyvärr inte med svensk text där men för er som klarar er utan!

Säsongspremiärer:

En serie som jag både vill se och inte vill se haha som heter BOJACK HORSEMAN har premiär med första delen utan säsong 6 mycket snart medans andra delen släpps i Januari 2020!
Vart kan man se den? Netflix. När? 25 Oktober.

En annan serie som jag faktiskt är sugen på att se är ANNE WITH AN E! Serien har redan haft premiär men den kommer släppa hela säsong 3 på netflix i början på nästa år!
Vart kan man se den? Netflix (om ni vill följa den nu HDMT.net). När? 3 Januari.

Så en serie som jag inte sett men som jag tänker nån av er följer är serien OUTLANDER! Om ni sett den är den bra? Säsong 6 har premiär nästa år och datumet har redan släppts.
Vart kan man se en? 3 av säsongerna finns på HBOnordic och dom andra kan man se på HDMT.net. När? 17 Februari.

Nya serier:

En ny serie som är en familjeserie och som jag tycker verkar riktigt mysig är GHOSTWRITER! Handling: När ett spöke hemsöker en lokal bokaffär och gör fiktiva karaktärer levande, har fyra barn ett spännande mysterium att lösa.
Vart kan man se den? Nya apple tv+ bland annat. När? 2 November.

En serie jag tycker verkar spännande är en ny serie som kommer mycket snart med bland annat Jessica Biel i huvudrollen är serien LIMETOWN! Handling: Följer Lia Haddock, journalist för American Public Radio (APR), när hon upptäcker mysteriet bakom försvinnandet av över 300 personer vid en neurovetenskaplig forskningsanläggning i Tennessee.
Vart kan man se den? Facebook watch bland annat. När? 17 Oktober.

Sista nya serien för denna gången jag spanat in trailern på och verkligen tycker verkar bra med bland annat Haliee Steinfeld i huvudrollen serien heter DICKINSON och har premiär snart. Handling: "Dickinson" är en coming-of-age-historia om en modern hjältinna som var före sin tid. Serien berättar om hur samhället, könsroller och familjen försöker begränsa den rebelliska unga poeten.
Vart kan man se den? Nya apple tv+ bland annat. När? 2 November.

Veckans serietips:

Som den serienörd jag har har jag ju såklart ännu fler serier att tipsa om och första tipset är serien UNBELIEVABLE! Har ju nämnt den tidigare i veckan och såg klart den väldigt snabbt för den både var bra och för att den endas hade 8 avsnitt! Men alltså wow vilken sjuk och rörande historia, jag grät till sista avsnittet! (den är baserad på en verklig händelse). Handling: När en tonåring anmäler att hon blivit våldtagen, för att sedan ta tillbaka alltihop, följer två kvinnliga poliser upp bevis som kan avslöja sanningen.
Vart kan man se den? Netflix.

Nästa tips är en serie som inte var överdrivet längesen jag tipsade om och serien jag pratar om är LIGHT AS A FEATHER! Nyligen släpptes andra delen utav säsong 2 och det tog inte långt tid innan jag såg klart den. Gillar serien och kan verkligen rekommendera den men jag måste ändå säga att första säsongen var något bättre! Handling: Någonting går fel med det oskyldiga spelet "Light as a Feather, Stiff as a Board" när de fem deltagande tonårstjejerna börjar dö på precis det sätt som spelet förutsett. De överlevande bestämmer sig för att ta reda på varför någon är ute efter dem - och om den onda kraften, den som jagar dem, är en av deras egna?
Vart kan man se den? HBOnordic. Men andra delen av säsong 2 har inte släppts där än men är ganska säker på att den gör det snart.

Sista tipset för den här gången är serien BIG MOUTH! Alltså älskar ni typ family guy och den typen av serier (som jag) så kommer ni garanterat att gilla denna! Såg klart säsong 3 ganska snabbt också haha för den är så rolig och man blir på bra humör! Handling: Härjande hormoner, oregerliga kroppar och tafatt romantik. Puberteten är här och det är ingen vacker syn, vilket vännerna Andrew, Nick, Jessi och Missy får erfara.
Vart kan man se den? Netflix.

Förnyade och avslutade serier:

THE WALKING DEAD - Förnyad till säsong 11!

FLORIDA GIRLS - Förnyad till säsong 2!

DEAR WHITE PEOPLE - Förnyad en 4e och sista gång!

//Louiseelinore <3

Gillar