Serienyheter #35

Klicka på serierna för att komma till trailern. Och för er som alltid undrar vart jag ser serier som inte finns på Netflix och liknande så kollar jag på HDMT.net. Där behöver ni bara skaffa ett konto och sen kan ni kolla på nya avsnitt dagen efter dom släpps i USA helt lagligt och gratis. Finns tyvärr inte med svensk text där men för er som klarar er utan!

Säsongspremiärer:

En serie som det känns som det var 100 år sen första säsongen hade premiär av och en serie som jag inte trodde jag skulle gilla men av någon konstig anledning gillade är serien END OF THE F***ING WORLD ! Nu snart släpps andra säsongen efter lång väntad och jag är excited!
Vart kan man se den? Netflix. När? 5 November.

Serien VIKINGS är en serie som jag aldrig har sett och förmodligen heller aldrig kommer att göra. Lite som med Game of thrones, känns inte riktigt som min typ av serie. Men för er som följer vikings så ska jag självklart dela med mig utav när säsong 6 har premiär!
Vart kan man se den? HBOnordic bland annat. När? 5 December.

Jag har en serie på min att-se-lista som jag faktiskt hade glömt bort men när jag såg den nu igen så blev jag påmind och serien är LOST IN SPACE! Tycker det är en serie som verkar riktigt mysig ändå. Säsong 2 har premiär på självaste julafton!
Vart kan man se den? Netflix. När? 24 December.

Nya serier:

Jag tycker alltid det är kul att kolla in vad det ska komma för nya serier och en av dom som jag är intresserad av är THE MORNING SHOW! Jennifer Aniston, Reesewitherspoon och Steve Carell är några utav skådisarna som ska vara med och jag gillar alla tre så det ska bli kul att spana in! Handling: Dramakomediserie som tittar in bakom kulisserna på USA:s populära morgon-tv-program och möter de män och kvinnor som arbetar där.
Vart kan man se den? Apple tv + bland annat. När? 2 November.

När jag såg att Jason Momoa kommer att vara med i en av nya apple tv+ series så var de ju självklart att den ska hamna på min att-se-lista haha han är en av dom snyggaste människorna på den här planeten! Serien heter SEE och kommer att släppas mycket snart. Handling: I en fjärran framtid har mänskligheten förlorat sin syn, och samhällen har hittat nya sätt att interagera, bygga, jaga och överleva. Allt ställs på sin spets när ett par tvillingar föds med syn.
Vart kan man se den? Apple tv+ bland annat. När? 2 November.

Och ännu en serie på samma nya streamingtjänst är SERVANT! Jag är alltid intresserad utav skräck/Thriller-serier som detta är så inget undantag att jag ska kolla in denna. Handling: En psykologisk thriller-serie med bl.a. M. Night Shyamalan, som regisserar pilotavsnittet.
Vart kan man se den? Apple tv+ bland annat. När? 29 November.

Veckans serietips:

Superhjältar har ju blivit en del av mitt liv haha och var såklart även tvungen att kolla in den nya serien THE BOYS! För det första förstår jag inte varför den heter the boys? Eller jag fattar ju men ändå inte! För det andra så var den inte i närheten lika bra som Doom patrol som jag både hört att den ska va och läst men utöver det så var den helt okej! Kommer definitivt kolla andra säsongen det är allt jag kan säga än så länge! Men ge den en chans ni också! Handling: Vad händer när superhjältar, som är lika populära som kändisar, lika inflytelserika som politiker och lika vörda som gudar, missbrukar sina superkrafter snarare än att använda dem för gott. Det är de maktlösa mot de supermäktiga när The Boys inleder en heroisk strävan att avslöja sanningen om "The Seven" och deras formidabla Vought-stöd.
Vart kan man se den? HDMT.net bland annat.

Nästa serie haha jag vet inte riktigt vad jag tycker om denna men av någon konstig anledning ville jag se alla avsnitt som fanns ute ändå och serien jag pratar om är ROOM 104! Har ni sett den? Den påminner om samma stuk som black mirror men ändå inte och alla avsnitt slutade man med att säga WTF och ifråga sätta varför jag just slösat 30 minuter av mitt liv. Någonstans är den rolig även om den är extremt sjuk och jag har ju en tendens att fastna för den typen av serier. Jag har sett två säsonger men den 3e pågår nu så kommer kolla in den när alla avsnitt är släppta! Handling: I ett rum på ett vanligt amerikanskt motell – Room 104 – utspelas ett antal olika historier då olika människor passerar varje avsnitt.
Vart kan man se den? HBOnordic.

Sista tipset är en supermysig komediserie som jag verkligen tycker om och det är serien THE GOLDBERGS! Just nu håller den 7e säsongen på att sända varje torsdag och jag följer den slaviskt för att den gör mig på bra humör! Handling: Det fanns en tid före bloggar, appar och jordnötsallergier. En enklare tid: 1980-talet. För 11-årige Adam (Sean Giambrone) är detta hans uppväxtsårtionde och han fångar sin samtid med sin videokamera.
Vart kan man se den? HDMT.net bland annat.

Förnyade och avslutade serier:

WHY WOMEN KILL - Förnyad till säsong 2!

DICKINSON - Förnyad till säsong 2 innan ens första säsongen har släppt, bra tecken!

ON BECOMING A GOD IN CENTRAL FLORIDA - förnyad till säsong 2!

//Louiseelinore <3

Gillar