Serienyheter #36

Klicka på serierna för att komma till trailern. Och för er som alltid undrar vart jag ser serier som inte finns på Netflix och liknande så kollar jag på HDMT.net. Där behöver ni bara skaffa ett konto och sen kan ni kolla på nya avsnitt dagen efter dom släpps i USA helt lagligt och gratis. Finns tyvärr inte med svensk text där men för er som klarar er utan!

Säsongspremiärer:

SILICON VALLEY är en serie jag aldrig sett men lätt skulle kunna kolla in efter jag sett trailern. Får se om jag får tid för att se den bland alla andra serier jag vill se haha men för er som följer denna serie så är det inte långt kvar tills 6e säsongen har premiär.
Vart kan man se den? HBOnordic. När? 28 Oktober.

En annan serie som jag inte sett men hört ska vara rolig är RICK AND MORTY! Dom första tre säsongerna finns på netflix så antar att den fjärde kommer att göra det med i framtiden. För er som följer serien så är det inte lång tid kvar tills säsong 4 börjar sända.
Vart kan man se den? HDMT.net bland annat. När? 11 November.

En serie som kanske inte riktigt verkar vara min typ av serie är THE CROWN! Men den verkar vara väldigt populär och det är säkert någon utav er som kollar/vill se serien och snart släpps den 3e säsongen!
Vart kan man se den? Netflix. När? 17 November.

Nya serier:

Snart släpps en ny julserie på netflix hur mysigt?! Älskar ju julfilmer och allt sånt där runt julen förutom att fira självaste julafton och snön! Jag kommer iallafall att kika in denna serien när den kommer ut och serien heter MERRY HAPPY WHATEVER! I huvudrollerna kan vi bland annat se Ashley Tisdale, Bridgit Mendler och Dennis Quaid! Handling: Dennis Quaid spelar en viljestark pappa som försöker hantera julstressen när hans dotter tar med sig sin nya pojkvän för att fira julen hos dem.
Vart kan man se den? Netflix. När? 28 November

En serie som verkligen känns som jag kan tycka om är serien REPRISAL! Handling: En kvinna försöker hämnas mot gänget som försökte döda henne.
Vart kan man se den? Oklart ännu men HDMT.net iallafall. När? 7 December.

Och sista nya som jag tycker verkar bra är den nya streaming tjänsten apple tv + egna serier. Alltså jag är så taggad på att apple tv + kommer nästa fredag jag kommer absolut skaffa prenumeration där kommer bara kosta 59:- i månaden nu i början och jag bara måste. Mitt liv består av apple produkter men också så känns det som serierna dom satsat på kommer vara aaaaamazing som serien TRUTH BE TOLD! Handling: Nya bevis tvingar podcastaren Poppy Parnell att titta på nytt på mordfallet som gjorde henne känd. Kan hon ha satt en oskyldig man bakom galler?
Vart kan man se den? Apple tv+. När? 6 December.

Veckans serietips:

Kommer börja med en serie som verkligen har berört mig den senaste tiden! Jag har sett klart tre av säsongerna och den fjärde är pågående just nu! Serien jag pratar om är THIS IS US! Jag förstår typ inte hur jag inte kunnat ge denna serie en chans tidigare för fan vad bra den är! Grät till alla avsnitt, skådespelet är bland det bästa jag sett på länge men alltså wow ni måste se denna underbara serie! Handling: En hjärtvärmande och emotionell berättelse om en unik uppsättning av trillingar, deras kamp och deras underbara föräldrar.
Vart kan man se den? HDMT.net.

Nästa tips är en komedi serie med bland annat Taran Killiam och Leighton Meester i huvudroller och serien jag pratar om är SINGLE PARENTS! Serien är just nu pågående med sin andra säsong och jag följer den varje veckan nu med. Super underhållande och jag har en kärlek för komediserier! Handling: En grupp ensamstående föräldrar bildar sitt eget stödsystem när de uppfostrar sina barn och kämpar för att få nya relationer.
Vart kan man se den? HDMT.net.

Sista tipset för idag är också en komediserie! Serien är en spin-off till The Goldbergs som jag också följer och heter SCHOOLED! Handling: En spinoff på "The Goldbergs" som utspelas på 1990-talet som följer personalen på William Penn Academy. Även om de är excentriska och galna så är de hjältar för studenterna.
Vart kan man se den? HDMT.net.

Förnyade och avslutade serier:

BLESS THE HARTS - Den nya animerade komediserien är redan förnyad till säsong 2!

HIGH SCHOOL MUSICAL: THE MUSICAL: THE SERIES - Har inte börjat sända ännu men är redan förnyad till säsong 2.

THE MORNING SHOW - Samma sak där inte börjat sända ännu men redan förnyad till säsong 2.

//Louiseelinore <3

Gillar