Serienyheter #37

Klicka på serierna för att komma till trailern. Och för er som alltid undrar vart jag ser serier som inte finns på Netflix och liknande så kollar jag på HDMT.net. Där behöver ni bara skaffa ett konto och sen kan ni kolla på nya avsnitt dagen efter dom släpps i USA helt lagligt och gratis. Finns tyvärr inte med svensk text där men för er som klarar er utan!

Säsongspremiärer:

Jag väntar fortfarande på mina premiärer men nu är det lite dött med uppdatering på som så tänkte dela med mig av två andra serier som ni kanske följer och den första är RAY DONOVAN! 7e säsongen har premiär snart!
Vart kan man se den? 5 av säsongerna finns på viaplay annars HDMT.net. När? 18 November.

och nästa serie som jag själv aldrig sett är NO ACTIVITY! Det är inte långt kvar tills 3e säsongen har premiär är den bra? Värd att se?
Vart kan man se den? HDMT.net bland annat. När? 13 November.

Nya serier:

En ny serie som jag är såååå sjukt taggad på att kolla in är DOLLY PARTON`S HEARTSTRINGS! Handling: Åtta berättelser om bland annat familj, tro och förlåtelse får liv i denna serie som inspirerats av Dolly Parton´s klassiska countrylåtar.
Vart kan man se den? Netflix. När? 22 November.

Veckans serietips:

Såg nyligen klart serien WHY WOMEN KILL! Jag tyckte den var över förväntan bra och är taggad på nästa säsong redan nu! Bra skådisar, bra story och konstig haha helt i min smak! Handling: En antologiserie som följer tre kvinnor i olika decennier som alla bor i samma hus, där dom handskas med otrohet och besvikelser i sina äktenskap.
Vart kan man se den? HDMT.net bland annat.

Min absoluta favorit animerade serie är family guy men på andra plats kommer helt klart serien med samma skapare AMERICAN DAD! Älskar att kolla på denna typen av serie om jag t.ex har en dålig dag eller är sjuk då dom är roliga och man blir på bättre humör! Handling: Animerad serie om Stan Smiths slumpmässiga eskapader, en extremhöger CIA-agent som är fullt sysselsatt med sitt familjeliv samt att hålla Amerika säkert, allt på de mest absurdistiska sätt.
Vart kan man se den? 14 Säsonger finns på viaplay.

Förnyade och avslutade serier:

MODERN LOVE - Förnyad till säsong 2!

EVIL - Förnyad till säsong 2!

SEE - Förnyad till säsong 2!

//Louiseelinore <3

Gillar