Serienyheter #38

Klicka på serierna för att komma till trailern. Och för er som alltid undrar vart jag ser serier som inte finns på Netflix och liknande så kollar jag på HDMT.net. Där behöver ni bara skaffa ett konto och sen kan ni kolla på nya avsnitt dagen efter dom släpps i USA helt lagligt och gratis. Finns tyvärr inte med svensk text där men för er som klarar er utan!

Säsongspremiärer:

GOOD TROUBLE (the fosters spin-offen) har haft ett långt uppehåll nu mitt i säsong två och det verkar som att det kommer fortsätta ett tag till förutom att dom släpper två julspecial avsnitt! Woho känner jag då hela familjen kommer att vara samlad igen!
Vart kan man se den? HDMT.net bland annat. När? 17 December.

POWER, serien som jag är helt besatt av har även uppehåll tills nästa år men vi behöver inte vänta superlänge tills dom fem sista avsnitten!
Vart kan man se den? HBOnordic. När? 6 Januari.

SHRILL en serie som jag gillade första säsongen på har premiär i början på 2020 med andra säsongen. Hela första säsongen släpptes på samma gång så antar att hela säsong 2 också kommer att göra det!
Vart kan man se den? HDMT.net. När? 25 Januari.

Nya serier:

V WARS (en officiell trailer har inte släppts ännu) har jag längtat extremt mycket till att veta när den ska släppas och nu vet jag äntligen! Är så taggad på denna serie med Ian Somerhalder då han är en stor favorit i the vampire diraries! Även detta är en vampyr serie så hur underbart?! Handling: Dr. Luther Swann lever i en värld av fylld av skräck efter att ett hemskt virus tinar fram ur de smältande isarna, till följd av den globala uppvärmningen.
Vart kan man se den? Netflix. När? 5 December.

THE WITCHER är också en serie jag vill se. Tror antingen att jag verkligen kommer gilla den eller inte alls så ska bli spännande att kika in och se vad jag kommer att tycka! Handling: Den muterade monsterjägaren Geralt kämpar för att hitta sin plats i en värld där människorna ofta visar sig vara värre än de riktiga odjuren.
Vart kan man se den? Netflix. När? 20 December.

DEPUTY är också en serie som jag tror att jag antingen kommer gilla eller stänga av direkt men jag är ju alltid nyfiken på serier så kommer självklart ge även denna en chans! Handling: Serien kommer att fokusera på LA Sheriff's Department. För närvarande under utveckling.
Vart kan man se den? Oklart men HDMT.net iallafall. När? 3 Januari.

Veckans serietips:

INSATIABLE säsong 2 släpptes för ett tag sen på netflix och jag har hunnit se klart den! Denna serie blev netflix mest hatade serie förra året för den var så grov och kanske inte världens bästa budskap! Men för mig som inte tänker alls på sånt eller är lättkränkt så var den bra och rolig! Första säsongen var mycket bättre än andra men andra var bra också. Handling: Före detta tjockisen Patty återvänder till high school som smal och snygg. Nu vill hon hämnas på alla som mobbade henne.
Vart kan man se den? Netflix.

POWER är absolut bland mina topp serier för jag älskar den! Så sjukt bra och spännande så jag inte vet vart jag ska ta vägen! Det är sorgligt att dom är på 6e och sista säsongen någonsin men jag har sett alla 10 avsnitt av säsong 6 nu och gud vad bra! Som jag nämnde kommer dom 5 sista avsnitten nästa år och ingen är mer taggad än jag! Handling: James "Ghost" St. Patrick äger en populär nattklubb i New York. Dessutom är han en av ledarna i ett av stadens största illegala drognätverk. Han kämpar för att balansera dessa två liv men när det inte längre fungerar inser han att han vill lämna det kriminella livet och satsa på sin legitima verksamhet.
Vart kan man se den? hbonordic.

Förnyade och avslutade serier:

THE INBETWEEN - Avslutad efter endast en säsong!

MAYANS MC - Förnyad till säsong 3!

CREEPSHOW - Förnyad till säsong 2!

//Louiseelinore <3

Gillar