Serienyheter #39

Klicka på serierna för att komma till trailern. Och för er som alltid undrar vart jag ser serier som inte finns på Netflix och liknande så kollar jag på HDMT.net. Där behöver ni bara skaffa ett konto och sen kan ni kolla på nya avsnitt dagen efter dom släpps i USA helt lagligt och gratis. Finns tyvärr inte med svensk text där men för er som klarar er utan!

Säsongspremiärer:

GROWN-ISH är en serie jag följt sen start som också är spin-offen till Black-ish! Jag är iallafall taggad på att den 3e säsongen börjar sända i början på 2020!
Vart kan man se den? HDMT.net. När? 17 Januari.

MANIFEST är serien som jag hade lite blandade känslor av! Tyckte dock den började bra och slutade bra första säsongen så kommer såklart ge andra en chans! Om det blir någon serie jag kommer fortsätta följa (om den förlängs mer) återstår att se!
Vart kan man se den? hbonordic. När? 7 Januari.

DC LEGENDS OF TOMORROW är en serie som är på min att se list! Mest för att det är samma serie universe som the flash, arrow, supergirl och nya batwoman och vi får se alla dessa samlade i crossover avsnitt varje säsong. Säsong 5 har premiär med just ett crossover avsnitt och fortsätter sedan med vanliga avsnitt veckan efter.
Vart kan man se den? Några säsonger på netflix annars hdmt.net. När? 15 Januari.

Nya serier:

PARTY OF FIVE minns ni serien ensamma hemma? I do! En reboot är iallafall på väg och ingen är mer taggad än jag! Handling:Party of Five följer de fem Acosta-barnen - Emilio, Lucia, Beto, Valentina och baby Rafael - som i det dagliga livet kämpar för att överleva som en familjenhet efter att deras föräldrar plötsligt har deporterats till Mexiko.
Vart kan man se den? Oklart ännu men hdmt.net iallafall. När? 9 januari.

THE OUTSIDER är en serie jag verkligen är taggad på! En serie av Stephen King och med Jason Bateman i huvudrollen! Jag kommer alltid se allt med Stephen King helt enkel! Handling: Utredare är förvirrade över ett otänkbart brott som har begåtts.
Vart kan man se den? hbonordic. När? 13 Januari.

EVERYTHIN´S GONNA BE OKAY Är en kommande ny serie som jag antingen kommer gilla eller inte alls gilla, har liksom svårt att avgöra om det är en serie för mig av trailern men kommer såklart kika in den och ge den en chans! Handling: Fokuserar på Nicholas (Josh Thomas), en typisk 25-åring som fortfarande bor hemma med sin ensamstående pappa och två tonårs halvsystrar, varav en har autism. När deras pappa blir dödssjuk måste tjejerna inte bara hantera en förödande förlust utan också insikten att Nicholas är den som kommer att behöva hålla allt ihop.
Vart kan man se den? Oklart ännu men hdmt.net iallafall. När? 17 Januari.

Veckans serietips:

LIVING WITH YOURSELF är en helt ny netflix-serie med ant man skådisen Paul Rudd i huvudrollen! Jag tycker Paul Rudd är en grymt rolig skådis och det var väl egentligen på grund av honom jag kollade på denna. Den var helt okej, kunde varit bättre men ångrar inte att jag spenderade tid på den heller. Om det kommer fler säsonger vet jag inte ännu! Handling: Efter att ha genomgått en ny spabehandling som lovar att göra Miles (Paul Rudd) till en bättre person, upptäcker han till sin bestörtning att han blivit klonad, och ersatts av en ny och förbättrad version av sig själv.
Vart kan man se den? Netflix.

THE FLASH har jag äntligen sett klart! Eller äntligen är väl fel att säga då den är grymt bra! Trodde aldrig det skulle vara en serie för mig innan jag såg den men hade helt klart fel! Tips, tips, tips! Handling: Ungdomskanalen The CW:s tagning på "The Flash" som handlar om den unge forskaren Barry Allen, som via en olyckshändelse ger honom en oväntad superkraft: övermänsklig fart.
Vart kan man se den? 5 säsongen finns på netflix och den 6e säsongen är pågående nu varje onsdag och den finns att se på bland annat hdmt.net.

Förnyade och avslutade serier:

BH90210 - Avslutad efter endast en säsong! Tråkigt då jag tyckte det var kul att se dessa i rutan igen!

FRESH OF THE BOAT - Kommer att avslutas efter 6e säsongen!

PENNYWORTH - Förnyad till säsong 2!

//Louiseelinore <3

Gillar