Serienyheter #40

Klicka på serierna för att komma till trailern. Och för er som alltid undrar vart jag ser serier som inte finns på Netflix och liknande så kollar jag på HDMT.net. Där behöver ni bara skaffa ett konto och sen kan ni kolla på nya avsnitt dagen efter dom släpps i USA helt lagligt och gratis. Finns tyvärr inte med svensk text där men för er som klarar er utan!

Säsongspremiärer:

GOOD GIRLS - En serie som jag verkligen tycker är bra har släppt datumet för premiären av 3e säsongen! Det är ett tag kvar men tiden går så himla snabbt!
Vart kan man se den? Netflix men säsongerna släpps inte där förens alla avsnitt har sänts. Så kan ni inte vänta så kan ni kolla på hdmt.net. När? 17 Februari.

ROSWELL, NEW MEXICO - En serie som jag också tycker om och som släpper sin andra säsong om några månader! Jag är så taggad!
Vart kan man se den? Hbonordic. När? 17 Mars.

YOU - Serien som blev extremt omtalad när den kom ut och blev en netflix original serie kommer släppa säsong 2 mycket snart! Jag såg första säsongen innan netflix tog över denna serien men känns bra att dom har tagit över då det alltid är smidigare att se serier på streaming tjänster.
Vart kan man se den? Netflix. När? 26 December.

Nya serier:

9-1-1 - LONE STAR - En kommande spin-off till serien 9-1-1 som jag följer. Ser fram emot att se om denna kommer att vara lika bra. Handling: polis från New York flyttar med sin son till Austin, Texas, där han arbetar för att rädda människors liv medan han försöker lösa sina egna personliga problem.
Vart kan man se den? Oklart ännu med hdmt.net iallafall. När? 20 Januari.

KATY KEENE - En serie jag har sett fram emot länge är spin-offen till Riverdale med bland annat Lucy Hale i huvudrollen. Handling: En grupp blivande artister från Riverdale försöker lyckas på Broadway.
Vart kan man se den? Hdmt.net iallafall. När? 7 Februari.

THE ACCIDENT - Också en serie som jag ser fram emot som vi inte behöver vänta speciellt länge på! Handling: Ett samhälle i Welsh förstört av tragedi, tvingas konfrontera svåra sanningar mitt i sökandet efter rättvisa.
Vart kan man se den? Oklart men hdmt.net iallafall. När? 26 December.

Veckans serietips:

ATYPICAL - Såg nyligen klart säsong 3 utav denna otroligt bra och otroligt mysiga serie! Jag kan inte mer än att säga har ni inte sett denna serie, SE DEN! Handling: 18-årige Sam har en autistisk diagnos, och söker efter kärleken och ett självständigt liv. När hans familj går igenom stora förändringar i vardagen börjar de alla ifrågasätta: vad innebär det egentligen att vara normal?
Vart kan man se den? Netflix.

Förnyade och avslutade serier:

TITANS - Förnyad till säsong 3!

THE WITCHER - Förnyad till säsong 2 redan innan den första säsongen släppts på Netflix!

BROOKLYN NINE NINE - Förnyad till säsong 8!

//Louiseelinore <3

Gillar