Serienyheter #41

Klicka på serierna för att komma till trailern. Och för er som alltid undrar vart jag ser serier som inte finns på Netflix och liknande så kollar jag på HDMT.net. Där behöver ni bara skaffa ett konto och sen kan ni kolla på nya avsnitt dagen efter dom släpps i USA helt lagligt och gratis. Finns tyvärr inte med svensk text där men för er som klarar er utan!

Säsongspremiärer:

THE BOLD TYPE - är en serie som jag tänkt se länge men inte riktigt hunnit med ännu men 4e säsongen har iallafall premiär ganska snart vem är taggad?

Vart kan man se den? Hdmt.net bland annat. När? 24 Januari.

FULLER HOUSE - Första delen utan säsong 5 släpps mycket snart och jag är så glad! Denna serie påminner så mycket om min barndom när jag kollade på Full house och mina största idoler var Ashley och Mary-kate Olsen! Dom är ju inte med i uppföljaren men alla andra är!

Vart kan man se den? Netflix. När? 6 December.

ALEXA AND KATIE - En serie jag har på min att se lista som jag tycker verkar supermysig och fin har premiär för sin 3e säsong i slutet av December.

Vart kan man se den? Netflix. När? 30 December.

Nya serier:

HOME FOR CHRISTMAS - En ny norsk serie och om jag inte har fel så är jag ganska säker på att det är Norges första netflix originals serie! Felix Sandman är med och han gjorde ett himla bra jobb i Störst av allt så ska bli kul att se han skådespela igen! Handling: Alla andra har hittat den rätte och är redo att tackla familjemiddagarna över jul. Alla förutom Johanne. Så för att undvika alla påträngande frågor om hennes kärleksliv sätter Johanne en plan i verket för att hitta den perfekta pojkvännen att ta med hem till jul.

Vart kan man se den? Netflix. När? 5 December.

VIRGIN RIVER - En annan serie som jag kikat in trailern på och som jag tycker verkar som en bra serie! Kommer kika in den iallafall! Handling: En sörjande specialistsjuksköterska behöver en nystart och flyttar från Los Angeles till en avlägsen stad i norra Kalifornien, där hon möts av många överraskningar.

Vart kan man se den? Netflix. När? 6 December.

DARE ME - En ny serie som jag tycker verkar helt i min smak efter att jag har sett trailern! Handling: Baserat på Megan Abbotts hyllade brottsroman följer den här serien det förfalskade förhållandet mellan två bästa vänner efter att deras karismatiska nya jubeltränare anländer för att få deras trupp framträdande. Gränser korsas och de unga kvinnornas liv förändras för alltid när ett chockerande brott vaggar deras lugna förortsvärld.

Vart kan man se den? Oklart ännu men hdmt.net iallafall. När? 30 December.

OUTMATCHED - Det fick bli 4 nya serier idag men vad gör det? Detta är en ny komediserie som jag tycker verkar rolig och som jag kommer att ge en chans! Handling: Ett par som försöker uppfostra sina geniala barn i South Jersey.

Vart kan man se den? Oklart ännu men hdmt.net iallafall. När? 24 Januari.

Veckans serietips:

MAYANS MC - Det var ganska nyligen vi såg klart denna serien, både första säsongen som jag redan sett och den andra och jag älskar den! Detta är ju spinoffen till Sons of anarchy som är en stor favorit och Mayans slår ju inte riktigt den serien! Men Mayans MC är riktigt bra och jag kan verkligen rekommendera den! Handling: EZ Reyes, som nyligen släppts ur fängelset och blir en del av motorcykelligan Mayans M.C. på gränsen mellan Mexico och Kalifornien.

Vart kan man se den? Hbonordic.

THIS IS US - Det var inte så längesen jag tipsade om denna serie men har nyligen sett klart första delen och... Nej men den är så bra! Vet inte riktigt vad jag ska säga mer än SE DEN! Handling: En hjärtvärmande och emotionell berättelse om en unik uppsättning av trillingar, deras kamper och deras underbara föräldrar.

Vart kan man se den? Hdmt.net bland annat.

AMERICAN HORROR STORY - Älskar AHS brutalt mycket, en serie helt i min smak och nu har jag äntligen sett klart säsong 9! 1984 som den 9e säsongen heter var inte min favoritsäsong för det är fortfarande Hotel som är det men den var ändå bra! Vilken är eran favorit säsong? Handling: En skräckantologi-serie, skapad av Brad Falchuk och Ryan Murphy som kretsar kring nya karaktärer och nya företeelser för varje säsong.

Vart kan man se den? 8 säsonger finns på netflix men den 9e kan man se på bland annat Hdmt.net.

Förnyade och avslutade serier:

BLACK SUMMER- Förnyad till säsong 2!

SERVANT- Serien har precis haft premiär på appletv+ och är förnyad till säsong 2!

LODGE 49 - Avslutas efter säsong 2!

//Louiseelinore <3

Gillar