Serienyheter #42

Klicka på serierna för att komma till trailern. Och för er som alltid undrar vart jag ser serier som inte finns på Netflix och liknande så kollar jag på HDMT.net. Där behöver ni bara skaffa ett konto och sen kan ni kolla på nya avsnitt dagen efter dom släpps i USA helt lagligt och gratis. Finns tyvärr inte med svensk text där men för er som klarar er utan!

Säsongspremiärer:

THIS IS US - En av mina absoluta favoriter just nu har ett uppehåll MEN det är inte superlångt kvar tills vi kan se avsnitt 10 av säsong 4.
Vart kan man se den? Hdmt.net bland annat. När? 15 Januari.

SEX EDUCATION - Detta är en serie som jag aldrig trodde att jag skulle tycka om MEN det gjorde jag och nu är det inte långt kvar tills säsong 2 har premiär, woho!
Vart kan man se den? Netflix. När? 17 Januari.

Nya serier:

SOUNDTRACK - Såg trailern till denna ganska nyligen och är ganska säker på att det är en serie för mig, det suger ju lite att man inte har mer tid till att se alla nya serier som släpps för wow vad mycket som verkar bra som släpps hela tiden! Handling: Ett musikaldrama om två kämpande artister i LA som lever ett färgstarkt liv fullt av kärlek, tunga förluster och tursamma genombrott.
Vart kan man se den? Netflix. När? 18 December.

RAGNAROK - Ännu en ny norsk serie som jag ser fram emot! Handling: "Ragnarok" är ett coming-of-age drama och en modern tolkning av nordisk mytologi. Serien utspelar sig ute på den vidsträckta och trollbindande norska landsbygden i den fiktiva staden Edda. Berättelsen kretsar kring invånarna i staden, men är alla de personer de påstår sig att vara? Under historiens gång upplevs en drastiskt föränderlig värld: smältande glaciärer, varma vintrar och våldsamma regn. Vissa säger att vi är på väg mot ännu en Ragnarök. Om inte någon ingriper i tid...
Vart kan man se den? Netflix. När? 31 December.

AJ AND THE QUEEN - Också en serie jag ser väldigt mycket fram emot och som verkar riktigt bra! Handling: RuPaul medverkar i denna galna serie om en dragartist i ekonomisk knipa som reser runt i USA i sin husbil med en kaxig 10 årig fripassagerare i släptåg.
Vart kan man se den? Netflix. När? 10 Januari.

Veckans serietips:

DOLLY PARTON´S HEARTSTRINGS - Nej men denna var så bra! Så mysig och jag grät till och med en skvätt! Så ett tips! Handling: Åtta Dolly-låtar. Åtta Dolly-berättelser. "Dolly Parton’s Heartstrings" är en antologiserie som ger oss historierna, minnena och inspirationen bakom hennes mest älskade låtar.
Vart kan man se den? Netflix.

DOLLFACE - En serie jag också sett klart nyligen som jag tyckte var riktigt bra! Handling: Efter att ha blivit dumpad av sin pojkvän sedan länge försöker en kvinna återansluta med vännerna som hon förlorade under förhållandet.
Vart kan man se den? Hdmt.net bland annat.

THE GOOD PLACE - Jag har nyligen sett klart första delen utav säsong 4 innan uppehållet utav denna serie. Måste ändå säga att denna är än så länge så mycket bättre än vad förra säsongen var vilket känns bra då detta kommer att vara den sista säsongen. Handling: Den självupptagna Eleanor Shellstrop blir påkörd av en lastbil och hamnar i livet efter detta, men hon inser snart att hon hamnat i himlen av misstag.
Vart kan man se den? 2 säsonger finns på netflix dom andra på bland annat hdmt.net.

Förnyade och avslutade serier:

ANNE WITH AN E - Avslutas efter den 3e säsongen.

//Louiseelinore <3

Gillar