Serienyheter #43

Klicka på serierna för att komma till trailern. Och för er som alltid undrar vart jag ser serier som inte finns på Netflix och liknande så kollar jag på HDMT.net. Där behöver ni bara skaffa ett konto och sen kan ni kolla på nya avsnitt dagen efter dom släpps i USA helt lagligt och gratis. Finns tyvärr inte med svensk text där men för er som klarar er utan!

Säsongspremiärer:

THE GOOD PLACE - Serien som har högtidsuppehåll nu är tillbaka snabbt. Jag är väldigt nöjd över hur fjärde säsongen har sett ut hittills så längtar tills den är tillbaka.

Vart kan man se den? Hdmt.net bland annat. När? 10 Januari.

CHILLING ADVENTURES OF SABRINA - Hur länge har vi inte väntat på att dom ska släppa datumet för tredje säsongen utav denna serie? Känns som hundra år men nu äntligen har datumet släppts och jag är så taggad!

Vart kan man se den? Netflix. När? 24 Januari.

GRACE AND FRANKIE - En STOR favorit serie i mitt liv har också äntligen släppt sitt datum för sjunde säsongen och det är mycket tidigare än vad jag trodde! WOHO är så sjukt taggad!

Vart kan man se den? Netflix. När? 15 Januari.

Nya serier:

MESSIAH - Efter att jag såg trailern utav denna serie som blev jag helt klart sugen på att kolla in den! Netflix brukar för det mesta släppa bra serier och denna känns som någon jag kommer gilla (om jag har tid med alla serier^^). Handling: När Cia officern Eva Geller avslöjar ny information om en okänd man som genom offentliga framträdanden drar si till stor internationell uppmärksamhet påbörjar hon en utredning om hans ursprung. Allt eftersom mannen drar till sig fler följare, som tror att han kan utföra mirakel, börjar även medier världen över att fascineras av den karismatiska mannen. Geller behöver kämpa mot klockan för att hinna avslöja mysteriet: är han en gudomlig varelse eller en farlig bedragare?

Vart kan man se den? Netflix. När? 1 Januari.

ZOEY`S EXTRAORDINARY PLAYLIST - En musikserie tackar jag aldrig nej till. Älskar musikaler och sånt där så ser fram emot denna. Handling: En ung kvinna upptäcker att hon har förmågan att höra de innersta tankarna hos människor runt omkring sig som sånger och musikaliska nummer.

Vart kan man se den? Oklart ännu men hdmt.net. När? 8 Januari.

Veckans serietips:

THE WALKING DEAD - En av mina absoluta favoritserier har släppt sin första del utav säsong 10 nu innan midseason uppehållet och jag har hunnit se dom! Tycker 10e säsongen har varit bra hittills och överlag kan jag verkligen tipsa om denna om ni missat den! Handling: Omåttligt populär skräckdrama serie, där polisen Rick och hans grupp kämpar mot både de levande och de döda - zombier.

Vart kan man se den? 9 Säsonger på hbonordic och 10e hdmt.net.

MERRY HAPPY WHATEVER - Jag gör ju allt nu för att försöka få julstämning, t.om ser juliga filmer och serier. Här var en ny serie som släpptes ganska nyligen på netflix som jag tyckte var supermysig! Med en hel del kända ansikten också! Handling: I denna komediserie träffar vi Don Quinn, en viljestark familjefar från Philadelphia som gör så gott han kan för att hantera julstressen och kraven från sin tajta men lite speciella familj – och hans familj gör sitt bästa för att hantera honom. Men när yngsta dottern Emmy kommer hem från Los Angeles med sin nye pojkvän, den fattige musikern Matt, ställs Dons filosofi att “Quinns sätt är det enda rätta” på prov.

Vart kan man se den? Netflix.

HOME FOR CHRISTMAS - Ännu en julig serie! Norges första netflix original serie om jag inte har helt fel! Den var iallafall mycket bättre än vad jag trodde men tog slut lite för snabbt med endast 6 korta avsnitt! Handling: Alla andra har hittat den rätte och är redo att tackla familjemiddagarna över jul. Alla förutom Johanne. Så för att undvika alla påträngande frågor om hennes kärleksliv sätter Johanne en plan i verket för att hitta den perfekta pojkvännen att ta med hem till jul.

Vart kan man se den? Netflix.

//Louiseelinore <3

Gillar