Serienyheter #44

Klicka på serierna för att komma till trailern. Och för er som alltid undrar vart jag ser serier som inte finns på Netflix och liknande så kollar jag på HDMT.net. Där behöver ni bara skaffa ett konto och sen kan ni kolla på nya avsnitt dagen efter dom släpps i USA helt lagligt och gratis. Finns tyvärr inte med svensk text där men för er som klarar er utan!

Säsongspremiärer:

THE WALKING DEAD - Har sitt midseasons uppehåll utav säsong 10! Jag har sett första delen och längtar otroligt mycket till den är tillbaka!

Vart kan man se den? Hdmt.net bland annat. När? 24 Februari.

THE SINNER - En serie som står högt på min att se lista men som jag ännu inte hunnit se har snart premiär med sin tredje säsong. Läst att denna kommer bli grym så jag är mer taggad på att börja se serien nu.

Vart kan man se den? Hdmt.net bland annat. När? 7 Februari.

Nya serier:

SPINNING OUT - Tycker denna verkar riktigt bra! Handling: Efter en olycka bestämmer sig en isprinsessa för att förändra sitt liv genom att umgås med en talangfull men odräglig isåkare.

Vart kan man se den? Netflix. När? 1 Januari.

DRACULA - Jag är lite osäker på om detta är en serie för mig men vem vet. Handling: En BBC-producerad nytolkning i miniserieform av Bram Stokers klassiska skräckfigur Dracula.

Vart kan man se den? Netflix. När? 4 Januari.

AVENUE 5 - Tror detta kan vara en grym serie kommer absolut kika in den om jag får tid över. Handling: En ny komediserie av skaparna bakom "Veep".

Vart kan man se den? HBO. När? 20 Januari.

Veckans serietips:

GREY´S ANATOMY - Älskar denna serie och jag tycker denna säsongen hittills har varit bland dom bästa på länge! Första delen utav säsong 16 är ute och längtar redan tills dom kommer tillbaka efter sitt uppehåll. Handling: Amerikansk dramaserie som utspelar sig på sjukhuset Seattle Grace Hospital.

Vart kan man se den? Hdmt.net bland annat.

V WARS - Ska jag vara helt ärlig så trodde inte jag denna serie skulle vara så bra men var såklart tvungen att se den då Ian Sommerhalder spelar en utav huvudrollerna och han är min absoluta favorit ifrån Vampire diaries! Serien släpptes ganska nyligen och jag var snabb med att se den efter en lång väntan. Men den var mycket bättre än vad jag trodde och jag kommer typ bli ledsen om det inte kommer fler säsonger! Handling: Dr. Luther Swann lever i en värld av fylld av skräck efter att ett hemskt virus tinar fram ur de smältande isarna, till följd av den globala uppvärmningen. Ett vampyr-virus.

Vart kan man se den? Netflix.

DAYBREAK - En serie som handlar om zombies var jag så klart tvungen att kolla in och den var faktiskt helt okej! Synd bara att den blev nerlagd så snabbt! Handling: En grupp utstötta high school-elever försöker överleva i postapokalyptiska Glendale bland levande döda och brutala gäng.

Vart kan man se den? Netflix.

NANCY DREW - En ny serie som jag inte alls trodde skulle vara så bra som den är! Nu har dom midseasons uppehåll men jag har hunnit se klart första delen och kan verkligen rekommendera denna! Handling: 18-åriga Nancy planerar att fly sin hemstad Horseshoe Bay för universitetsstudier när hon motvilligt blir indragen i ett övernaturligt mordmysterium. Serie om den briljanta tonårsdetektiven Nancy Drew, känd från de klassiska Kitty-böckerna.

Vart kan man se den? Hdmt.net bland annat.

ALMOST FAMILY - Sista tipset för idag är denna grymma serie som jag också verkligen gillar, varför finns det så många bra serier? Haha även denna serie har uppehåll nu men är tillbaka ganska så snart igen. Handling: En kvinna som växte upp som enda barn upptäcker att hennes pappa födde många andra barn som en spermiegivare.

Vart kan man se den? Hdmt.net bland annat.

Förnyade och avslutade serier:

SPECIAL - Förnyad till säsong 2!

VAN HELSING - Förnyad till säsong 5 som kommer att bli den sista.

DAVID MAKES MAN - Förnyad till säsong 2.

//Louiseelinore <3

Gillar