Serienyheter #45

Klicka på serierna för att komma till trailern. Och för er som alltid undrar vart jag ser serier som inte finns på Netflix och liknande så kollar jag på HDMT.net. Där behöver ni bara skaffa ett konto och sen kan ni kolla på nya avsnitt dagen efter dom släpps i USA helt lagligt och gratis. Finns tyvärr inte med svensk text där men för er som klarar er utan!

Säsongspremiärer:

GREY`S ANATOMY - Vem älskar inte denna serie liksom? Har sett klart första delen utav säsong 16 innan midseasons uppehållet och tycker den hittills varit bra.

Vart kan man se den? Hdmt.net bland annat. När kommer den tillbaka? 24 Januari.

NANCY DREW - En ny serie som jag inte riktigt trodde att jag skulle fastna för men som jag gjorde! Första delen utav säsong ett finns ute redan och jag längtar tills serien är tillbaka.

Vart kan man se den? Hdmt.net bland annat. När kommer den tillbaka? 16 Januari.

ALMOST FAMILY - Också en ny serie som jag tycker verkar bra hittills. Serien har ett kortare uppehåll nu och är tillbaka väldigt snart. Ser fram emot det!

Vart kan man se den? Hdmt.net. När kommer den tillbaka? 2 Januari.

Nya serier:

LINCOLN RHYME HUNT FOR THE BONE COLLECTOR - En ny serie utav samma skapare utav bland annat serien Grimm som jag verkligen tycker om. Handling: En pensionerad kriminalteknolog samarbetar med en ambitiös ung detektiv för att hjälpa till att fånga några av de farligaste brottslingarna i Amerika.

Vart kommer man kunna se den? Oklart men hdmt.net bland annat. När? 11 Januari.

BRIARPATCH - En annan serie som jag tycker verkar bra och som jag kanske kommer att kika in om det finns tid över! Handling: En utredare återvänder hem för att lösa mysteriet med systerns död, som föll offer för en bilbomb.

Vart kommer man kunna se den? Oklart men hdmt.net iallafall. När? 7 Februari.

Veckans serietips:

ALL RISE - En ny serie som jag fastnade för som jag inte riktigt trodde att jag skulle göra men den är riktigt bra och jag är mer än taggad på att fortsätta följa denna. Första säsongen har uppehåll nu men kommer vara bänkad så fort den är tillbaka. Handling: En titt på det personliga och yrkesmässiga livet för domare, advokater, kontorister, fogdar och poliser som arbetar vid en L.A.

Vart kan man se den? Hdmt.net bland annat.

BLESS THE HARTS - Denna nya serie som är lite i samma stuk som family guy och dom där fastnade jag också för direkt. Även denna serie har uppehåll nu till Januari. Handling: En grupp sydländare strävar efter att leva den amerikanska drömmen.

Vart kan man se den? Hdmt.net bland annat.

CAROL`S SECOND ACT - Också en ny serie som jag följt nu varje veck fram tills uppehållet och som jag tycker är riktigt bra och rolig. Handling: Pensionerade läraren Carol Kenney börjar en andra karriär som läkare.

Vart kan man se den? Hdmt.net bland annat.

Förnyade och avslutade serier:

DAYBREAK (Netflix) - Avslutad efter endast en säsong vilket jag tycker är tråkigt!

VIRGIN RIVER (Netflix) - Förnyad till säsong 2!

//Louiseelinore <3

Gillar