Serienyheter #46

Klicka på serierna för att komma till trailern. Och för er som alltid undrar vart jag ser serier som inte finns på Netflix och liknande så kollar jag på HDMT.net. Där behöver ni bara skaffa ett konto och sen kan ni kolla på nya avsnitt dagen efter dom släpps i USA helt lagligt och gratis. Finns tyvärr inte med svensk text där men för er som klarar er utan!

Nya serier:

ENDLINGS - Tror denna kan vara bra! Handling: Endlings ligger inom en nära framtid och centrerar omkring fyra fosterbarn som upptäcker att de inte är ensamma efter att den sista elefanten på jorden försvann.

Vart kommer man kunna se den? Oklart men hdmt.net iallafall. När? 18 Januari.

TOMMY - Också en serie jag kan tänka mig att spana in! Handling: En tidigare högt rankad NYPD-officer blir den första kvinnliga polischefen i Los Angeles.

Vart kommer man kunna se den? Oklart men hdmt.net. När? 7 Februari.

Veckans serietips:

SUPERGIRL - Har äntligen sett klart so1-s04 utav supergirl och bestämde mig för att vänta med 5e som är pågående nu för att jag ska kunna streckkolla en hel säsong. Älskar den! Speciellt säsong 2-4 som är grymt bra och spännande. Nog helt klart min favoritserie bland alla serier som jag sett än så länge i arrowerse världen! Handling: Supermans kusin Kara (Melissa Benoist) anammar sina egna krafter och blir Supergirl i denna uppdaterade tv-version.

Vart kan man se den? Hbonordic.

CASTLE ROCK - Såg också nyligen klart andra säsongen utav denna stephen king serie och måste nog ändå säga att jag gillar andra säsongen mer än första. Ska jag vara helt ärlig så tyckte jag första avsnittet var segt men efter att ha kommit in i säsongen så var den grymt bra! Jag älskar ju ALLT som Stephen King har varit med och gjort! Handling: En episk, mystikfylld saga som utforskar och väver samman både miljöer och karaktärer från några av Stephen Kings mest kända verk, som alla utspelar sig i det lilla samhället Castle Rock i Maine.

Vart kan man se den? Hbonordic.

THE WITCHER - Ska jag vara ärlig så trodde inte jag alls att jag skulle gilla denna då den för mig påminde lite om Game of thrones (som jag inte alls fastnade för) men gav den en chans då Robin gärna ville se den och wow vad bra! Kan inte annat än rekommendera den och är redan taggad inför nästa säsong, dock lär vi få vänta ett bra tag! Handling: Den muterade monsterjägaren Geralt kämpar för att hitta sin plats i en värld där människorna ofta visar sig vara värre än de riktiga odjuren.

Vart kan man se den? Netflix!

Förnyade och avslutade serier:

KILLING EVE - Förnyad till säsong 4!

RAISING DION - Förnyad till säsong 2!

BATWOMAN - Förnyad till säsong 2!

NANCY DREW - Förnyad till säsong 2!

ALL AMERICAN - Förnyad till säsong 3!

RIVERDALE - Förnyad till säsong 5!

THE FLASH - Förnyad till säsong 7!

SUPERGIRL - Förnyad till säsong 6!

DC LEGENDS OF TOMORROW - Förnyad till säsong 6!

BLACK LIGHNING - Förnyad till säsong 4!

CHARMED - Förnyad till säsong 3!

DYNASTY - Förnyad till säsong 4!

ROSWELL, NEW MEXICO - Förnyad till säsong 3!

IN THE DARK - Förnyad till säsong 3!

LEGACIES - Förnyad till säsong 3!

//Louiseelinore <3

Gillar