Serienyheter #8

Klicka på serierna för att komma till trailern. Och för er som alltid undrar vart jag ser serier som inte finns på Netflix och liknande så kollar jag på HDMT.net. Där behöver ni bara skaffa ett konto och sen kan ni kolla på nya avsnitt dagen efter dom släpps i USA helt lagligt och gratis. Finns tyvärr inte med svensk text där men för er som klarar er utan!

Säsongspremiärer: Har tyvärr inga premiärer som jag inte har nämt innan men två serier som har säsongspremiärer under den här månaden som jag ser otroligt mycket fram emot och som jag redan nämnt är JANE THE VIRGIN som sänder sitt första avsnitt den 28 Mars och SANTA CLARITA DIET som släpper hela säsong 3 på netflix den 29 Mars!

Nya serier: TURN UP CHARLIE är en ny komedi serie på netflix som släpps den 15 Mars! Serien handlar om Charlie, en evig ungkarl och DJ som får en sista chans att lyckas när han motvilligt blir manny till sin kända bästa kompis problem-barn till dotter. Tror den kan vara riktigt bra!

En annan serie är ABBY`S som också är en komedi serie! Serien kommer att handla om Abby som driver den bästa baren i San Diego i hennes trädgård! Serien har premiär den 29 Mars!

THE VILLAGE är den sista nya serien jag tänkte dela med mig av i det här inlägget! Serien kommer kort och gott handla om en unik lägenhetsbyggnad där sharing walls means sharing lives står inte så mycket mer om den men tycker det verkar som en bra drama serie. Första avsnittet kan vi i sverige se den 20 Mars!

Veckans serietips: Har sett klart två serier den här veckan och den första är MANIFEST en serie som finns på HBOnordic (hela första säsongen) och som handlar om att ett flygplan upplever extrem turbulens under en flygning som för att sen när det landar visar det sig att drygt 5 år har passerat för alla utan flygplanet passagerare. Har lite blandade känslor för den här serien, början var riktigt bra mitten var lite långtråkig för att sedan gå tillbaka till ganska bra på slutet men är helt klart på att se säsong två om det kommer en!

Den andra serien har jag varit helt besatt av under dom senaste veckorna och kändes så sjukt tråkigt när jag såg klart det sista avsnittet som finns ute i fredags! Serien finns också på HBOnordic och heter POWER! Serien handlar om James "Ghost" St.Patrick som äger en populär nattklubb i New York. Dessutom är han en av ledarna i ett av stadens största illegala drognätverk.Han kämpar för att balansera dessa två liv men när det inte längre fungerar inser han att han vill lämna det kriminella livet och satsa på sin legitima verksamhet! Har ni inte sett den se den, så sjukt bra! Det finns 5 säsonger ute och en 6e kommer till sommaren gissar jag!

förnyade och avslutade serier:

GRACE AND FRANKIE - Förnyad till en 6e säsong! WOHO älskar den här underbara netflix serie!

INSATIABLE - Netflix mest hatade/kritiserade serie haha är förnyad kommer alltså trott allt skriveri att bli en säsong 2!

SHADOWHUNTERS - Tråkigt nog så är 3B som är pågående nu på netflix att bli den sista! Vi kommer alltså inte få se en 4e säsong!

//Louiseelinore <3

Gillar