Serienyheter #9

Klicka på serierna för att komma till trailern. Och för er som alltid undrar vart jag ser serier som inte finns på Netflix och liknande så kollar jag på HDMT.net. Där behöver ni bara skaffa ett konto och sen kan ni kolla på nya avsnitt dagen efter dom släpps i USA helt lagligt och gratis. Finns tyvärr inte med svensk text där men för er som klarar er utan!

Säsongspremiärer: Helt ärligt så har jag inte någon ny som jag tycker är värt att nämna MEN en serie jag ser fram emot extra mycket och som jag redan nämnt i tidigare inlägg är THE CHILLING ADVENTURES OF SABRINA som släpper hela säsong två den 5e April vem längtar?

Nya serier: En ny serie med bland annat Dax Shepard i huvudrollen är komediserien BLESS THIS MESS! Serien kommer att handla om ett nygift par som bestämmer sig för att lämna the big city för att flytta till Nebraska men det går inte riktigt som dom tänkt sig. Kommer definitivt att spana in den här när den har premiär den 17 April!

En annan ny serie som jag är nyfiken på är den kommande netflixserien NO GOOD NICK! Serien kommer att handla om en familj vars tillvara vänds upp och ner när när en ung streetsmart tjej plingar på och uppger sig vara en släkting på långt håll. Tror den kan vara riktigt bra en ny komediserie med bland annat Melissa Joan Hart i huvudrollen! Serien släpps den 15 April!

Veckans serietips: HOW TO GET AWAY WITH MURDER har varit en serie bland favoriterna för mig den senaste tiden och här om dagen såg jag klart sista avsnittet utav säsong 5! Vet inte ännu om det kommer komma en säsong 6 men med tanke på hur den slutade så måste det ju göra det! Serien handlar om den briljanta jurist professorn Annalise Keating som tillsammans med några utav hennes elever blir indragna i en mordhärva som sätter alla deras lagkunskap på prov! Väldigt spännande serie som jag starkt kan rekommendera!

Förnyade och avslutade serier:

PARADISE P.D - Förnyd till säsong 2 på netflix.

GOD FRIENDED ME - en serie som pågår nu och redan är förnyad till säsong 2.

SEX EDUCATION - Också en netflix serie med bland annat våran Mikael Persbrant är förnyad till säsong 2.

//Louiseelinore <3

Gillar