Side Turkiet 2019 del 1

Tog så många bilder nu när vi var i Side men jag är ju ingen mästerfotograf som det känns som typ alla andra bloggare är haha så kommer att dela med mig utav en del iallafall. Kanske inte direkt dag för dag men några delar av bilder iallafall. Jag har även filmat endel klipp hit och dit som jag ska sätta mig och göra till en video men får helt enkelt se hur det blir haha förra årets video från Kreta blev ju inte direkt perfekt men kanske ska dela med mig utav den ändå med?

Vi var på hotellet klockan 3-4 på morgonen tisdagen den 9e juli och sov sen bara kanske i tre timmar innan vi gick upp så man var lagom trött första dagen där. Vi började med frukost och sen bokande av hamam och eftersom vi fick tid några timmar senare så tog vi en lång promenad. Under promenaden så stannade vi hos en person som vi kunde boka dagstripper med och vi bokade in två stycken. En quad bike safari och en resa till Pamukkale. Där vi bokade tripperna så fanns en katt som jag självklart inte kunde låta bli, jag kan inte låta bli djur överlag när jag ser dom utomlands på gatan! Sen hann jag ta mig en efes innan hamamen också ett måste i turkiet även om jag egentligen hatar öl! Hamamen var btw amazing! Vi bokade den dyraste och lyxade till ossordentligt där. Utöver hamam så fick vi en timmes massage och ansiktsbehandling. Jag hade världens goaste tjej haha hon var så glad och rolig även om vi inte alls förstod varandra, tur att jag iallafall lärt mig lite lite turkiska under mina 8 månader där 2012. 😂

Måste ändå säga att vi hade extremt tur med hotellrum det här året. Brukar inte ha det känns det som men vi fick takvåningen och utsikt över strandpromenaden och side centrum längst ut. Var helt fantastiskt att spendera tid på balkongen.

Fösta kvällen besökte vi även mitt älskade Alremu där jag spenderade väldigt mycket tid när jag bodde här nere. Bosse och en till jobbade kvar som jag kände igen även inkastaren var tydligen där även för 7 år sen men han var tydligen bara 11 år vid den tidpunkten så var svårt att känna igen honom. Det var även samma ägare och alla dessa kände igen mig så så mycket kan jag inte åldrats. 😝 Bosse (som jag kallade honom) var en utav mina bästa vänner här nere och han var riktigt glad över att se mig igen. 💗 Vattenpipa är ett måste i turkiet och eftersom min syster aldrig rökt det innan så var vi tvungna att beställa in.

Så det enda jag inte var så nöjd med med den här resan var maten. Tyvärr passade det inte mig alls och ännu mer svårt när jag inte äter kött eller kyckling men det gick bra ändå ibland fanns det godare efterrätter. Jag och sis hade varje kväll ish provsmakning där vi tog 4 var och sen testade alla. Det brukade iallafall finnas en -två goda varje dag haha annars levde vi på chips till lunch och en massor med vatten!

Som vanligt varje resa så säger jag nu ska vi promenera varje morgon eller träna på hotellets gym! Haha brukar bli av två tre gånger men sen ger jag alltid upp pga värmen någon som känner igen sig? Dessa bilderna var iallafall ifrån onsdagen alltså dag två då vi tog en tidig promenad innan frukosten längst stranden. Första bilden är ifrån stranden upp mot hotellet vi bodde på.

Sista bilderna i det här inlägget är dagen då vi åkte iväg på Quad bike safari på torsdagen. Var så himla kul om jag ska vara ärlig och rekommenderar alla att göra det. Man fick åka i ca 2.5 mil i lera och en massa fina områden. Kan ju säga att vi var lagom smutsiga när vi kom tillbaka haha men som sagt så himla kul och så himla värt!

//Louiseelinore <3

Gillar