Side, Turkiet

Hej finisar! Internet är väl kanske inte det bästa här nere men hoppas det ska gå blogga nu. Jag har det helt underbart! Just nu ska vi vila en stund innan vi börjar fixa oss inför middagen och innan vilan nu så har jag och sis legat vid stranden och solat och badat. Vi var även duktiga och tog en morgonpromenad vid 7 imorse innan frukosten.

Igår orkade jag verkligen inte blogga kände mig som en zombie hela dagen men det är väl inte så konstigt då vi inte var på hotellet förens 3-4 på morgonen och sen gick upp klockan 7. Vi solade eller badade ingenting igår heller utan vi beställde en lyxhamam som höll på hela dagen men även massage och ansiktsmask efteråt. Innan det tog vi en promenad runt områdena där jag bodde och så beställde vi även två utflykter! Kommer berätta mer om dom när vi gjort dom! Senare på kvällen efter vi käkade middag så tog vi en promenad bort till Alremu, en resturang jag hängde på typ varje dag när jag bodde här nere. Det var nästan ingen som jobbade kvar men en kille som jag kallade för Bosse var iallafall kvar och han kände igen mig haha trodde ingen skulle känna igen mig efter alla dessa år. På Alremu drack vi goda drinkar och rökte vattenpipa (ett måste i turkiet) innan vi gick tillbaka till hotellet och gick och la oss.

Idag ska vi in mot Side centrum så får se om det är nån där som jag känner igen och sen stannar vi nog vid Alremu på vägen hem för en drink eller två. Hoppas ni har det grymt i Sverige (eller vart ni än är i världen). ❤

Gårkvällens (haha nytt ord) outfit!

//Louiseelinore <3

Gillar