Sister tag

1. Presentera din syster och beskriv henne med tre ord. Jag har ju den turen att ha fått världens bästa syster man kan tänka sig att få. Hon heter Emelie är 28 år gammal. Tre ord: Klantig, rolig och underbar! Men skulle kunna säga minst 1000 ord till! <3

2. Vad är det bästa med din syster? Det bästa med min syster är att hon alltid finns där för mig! <3

3. Vad är det sämsta med din syster? Att hon är seg haha tar alltid 100 år att handla med henne för hon ska undersöka varenda produkt innan hon kan bestämma sig! ;D

4. Hur var er relation när ni var små och hur är den idag? Vi har alltid stått varandra extremt nära pga att vi varit med om en hel del hemska saker tillsammans. Hon är min bästa vän idag och den som känner mig allra bäst.

5. Är det någon egenskap som din syster har som du också önskar att du hade? Att vara seg haha. Jag är liksom konstant stressad inombords har svårt att sitta still utan att behöva pilla med någonting. Hon är tvärt emot lugn och harmonisk den egenskapen är jag riktigt avis på haha så egentligen är det ju inte nån dålig egenskap ;).

6. Vad brukar ni göra när ni umgås tillsammans? Se på film, träna och gå ut och gå! Får inte glömma äta! Haha för det gör vi alltid massor när vi umgås av nån konstig anledning ;D.

7. På vilket sätt kan man se att ni är systrar och på vilket sätt kan man tro att ni inte är syskon? Haha vi är som dag och natt så personlighetsmessigt kan vi inte vara syskon men jag tror man kan se lite på utseendet att vi är det iallafall ^^.

8. Brukar ni låna varandras kläder, smink, skor etcetera? Ja det brukar vi vilka systrar gör inte det? ;)

9. Vad skulle du vilja uppleva tillsammans med din syster? Roadtrip i USA eller Australien!

10. En bild på dig och din syster som betyder extra mycket för dig? Cypern 2016! Underbar resa! (Jag var blond!!!)

Listan är ifrån @blogglistor :D

//Louiseelinore <3

Gillar