Sjukstuga

Känner att jag behöver en rejäl detox av min kropp! Känns som jag varit sjuk fram och tillbaka sen i somras så har bestämt mig för att börja med dessa tabletter igen från och med imorgon! Dom är så bra och så smidiga! Finns HÄR (adlink)!

Mamma ringde till mig igår och berättade att lillebror blivit sjuk och frågade om jag kunde ha honom tisdag - onsdag och självklart kan jag det! Jag är själv inte pigg så passar ju perfekt för massa mys och filmer tillsammans med lillebror! 😍 Han kom hit vid 8 i morse iallafall! Problemet är ju bara att han är ett barn och barn när dom är sjuka är ju fortfarande super pigga haha och det är inte jag ... men som tur är så kunde sis komma förbi och hjälpa mig lite några timmar innan hon ska jobba kväll! ❤ Just nu kollar vi alla lugnt och skönt på Toy story 4!

Jag har iallafall ingen to-do-list idag som ni kanske förstår då det för det mesta blir vilande MEN nu tänkte jag försöka mig på att installera den där skrivaren som jag hoppade över igår. Hur mår ni? Har ni sluppit november förkylningen?

//Louiseelinore <3

Gillar