Skräckfilms tavla #1

Okej så det blir mycket målande idag! Eller egentligen kommer det bli mycket målande fram över då det är mitt pågående intresse! 🤩

Jag är som sagt inget proffs men tycker det är så himla kul att försöka få fram det jag målar så gott det går. Min nya tavla kommer bestå av mina absoluta favoritkaraktärer bland skräckfilmer. Jag är ju ett stort fan av just skräckfilmer så kommer bli så himla kul att måla på denna lite på kvällarna.

Eftersom jag valt att måla färre karaktärer och större format på en lika stor tavla som Disney tavlan (92x73) så kommer varje karaktär ta längre tid men kommer ändå dela med mig utav hur långt jag kommit varje gång jag målar. Min första karaktär är Chucky! Såg nyligen serien som släpptes 2021 så hade redan bestämt sen innan att han skulle bli min första karaktär.

Plockade fram alla mina färger igen men denna gången ska jag använda mig av alla färger jag har istället för bara panduros egna som jag använde till Disney tavlan! Så mycket Amsterdam och van gogh som är galet bra färger. Kommer nog gå in lite med panduros färger också men kvaliteten är inte riktigt lika bra.

Börjar alltid med att måla med blyerts så jag vet på ett ungefär vart jag ska börja så vidare!

Fyllde i ansiktet efter det och försökte få med en del av skuggningen som jag sen kommer fixa till när väl håret är på.

Sen målade jag ut halsen för att ha koll på vart tröjan ska börja sen!

Så avslutade jag med att fylla i det jag kan färglägga nästa gång! Längtar redan tills imorgon då jag ska fortsätta måla på tavlan! 🤩

//Louiseelinore <3

Gillar