Smakbox bland annat

Jag prenumererar på smakbox som jag får hem varannan månad! Älskar! Inte sponsrad utan det är så himla kul att få hem denna box med massa både nyheter och kanske saker man aldrig testat innan! Tips!!! Fick hem boxen igår och blir lika lycklig varje gång! 🤩

Jag ska alldeles strax kissa hundarna en sista gång innan jag ska bege mig mot jobbet. Jobbar till 18.30 idag och när jag kommer hem ska jag äta min semla jag klickade hem ifrån Ica igår! Haha taggad! Sambon får hämta matkassarna på vägen hem. Blir rester till middag idag för det är Hockey och ja, sambon måste kolla på det! 😂 Under tiden ska jag måla på min tavla om jag orkar (beroende på hur jobbigt det är att jobba😂).

Bloggade aldrig igår då jag verkligen hade världens smärta i ryggen! Hade så ont så jag mådde illa så jag hade inte världens lust till någonting! Försökte vara igång hela tiden dock så städade och fixade en hel del hemma. Men inget hjälpte mot gårdagens smärta! Jag lagade mat tills sambon kom hem och slängde ihop en kladdkaka! Sambons syster kom förbi på fika på kvällen vilket var supertrevligt!

Idag vaknade jag upp med lite mindre smärta men har ändå fått gå på värktabletter för att orka jobba. Får ta och kolla upp denna smärta om det inte släpper men hur ska man ha tid för det?!

Helgen kommer bestå av besök ifrån min familj! Pappa och hans tjej kommer imorgon och då ska pappa laga mat till oss. Vi ska även renovera i helgen så kommer ha fullt upp! På söndag fyller sambon år och då kommer mamma, syster och lillebror på besök för att fika lite. Sambons familj bjuder vi hem nästa helg när vi inte är så fattiga! 😂 (fattigaste månaden, ja! )

Hoppas ni får en fantastisk helg finisar! 💕

//Louiseelinore <3

Gillar