Sminktårta

Hej finisar! Jag har fått så himla mycket gjort idag hemma så har inget dåligt samvete över att jag planerat att kolla på Greys anatomy nu efter jag bloggat och sen så fort Robin kommer hem måste vi kolla på julkalendern! Har ni sett första avsnitten? Såg första igår och tyckte den verkar riktigt bra detta året faktiskt. Förra året var ju inte direkt någon höjdare enligt mig!

Min helg har varit bra! Jag har haft mina syskon här och så spenderades ju hela lördagen med att baka tårta typ! Igår var vi som sagt och firade mamma och eftersom att vi alla känner oss lite förkylningshängiga så fick det bli mat ifrån pizzerian innan vi smakade våran tårta som förövrigt blev supergod! 🎂

Blev inte supernöjd med utseendet utav tårtan, blev inte riktigt som jag hade planerat men smaken var som sagt himla god! Nästa gång vi bestämmer oss för att baka tårta så ska jag klicka hem grejerna betydligt tidigare (eftersom jag fick vänta väldigt länge på leveransen) och förbereda mycket innan, haha för 7 timmar var inte speciellt kul att hålla på med en tårta.

//Louiseelinore <3

Gillar