Snart tillbaka till rutinerna

Hej bloggisen!

Söndag idag och sista dagen innan bestie jobbar, vilket betyder att jag också går tillbaka till mina rutiner imorgon! Jag har lite tappat dom nu när han varit ledig men det har också varit skönt att inte behöva tänka på så mycket speciellt nu den senaste veckan när jag inte mått på topp fysiskt. Söndag betyder också ett nytt serieinlägg ikväll så stay tuned! Där rankar jag bland annat vilka säsonger som är bäst utav American horror story har fått den frågan några gånger och sen en hel del annat nytt! 😃

Idag har vi inte gjort speciellt mycket. Vi sov ganska länge då vi spelade till typ 3 inatt haha vi är alldeles för besatta utav att skjuta zombies. Iallafall efter vi gick upp käkade vi frukost och rastade vovven sen har vi typ bara kollat på OITNB fram tills nu när sis kom och vi ska laga middag, får se om vi kör ett sh´bam pass med!

Veckans planer är bland annat mitt andra besök hos psykologen, fota till samarbeten, skriva samarbeten och så vidare men det ska bli skönt att komma tillbaka till allt igen! Ska även planera tårtan till min systers 30-årsdag på söndag! Hur sjukt att hon fyller 30?! Känns som hon var typ 20 nyss men det är väl bara inse att man börjar bli gammal, haha!

Hoppas ni får en fin söndag babes!

Hur söt är hon inte?! 😍

//Louiseelinore <3

Gillar