Som en fredag

Hej finisar! 💕

Jag har precis kommit hem efter jobbet och väntar på att sambon ska laga klart maten som han får stå för när jag jobbar kväll! Sen blir det nog egentligen bara att göra oss i ordning för att lägga oss! Klockan är ju ganska mycket.

Imorgon är jag ledig men ska iväg på kbt en sväng och sen ska jag bara hem och fixa som jag brukar göra när jag är ledig! Jag är ju även ledig på torsdag så det ska bli skönt!

Sambon fick sluta vid 12 tiden idag för att vi ska få fiber förmodligen till sommaren och dom som ska gräva ut det behövde ha möte med oss eftersom dom ska gräva på våran mark bland annat. Det var skönt för då slapp hundarna att vara själva idag (ångesten när dom blir lämnade själva). Vi kunde även dricka kaffe tillsammans innan jag drog till jobbet. Har varit så himla trött idag bara. Kaffe hjälpte inte och min hjärna har inte varit med! Stackars kunder som fått stå ut med min förvirrade hjärna! Tur jag har roliga kollegor! Min farbror kom även förbi när jag jobbade och lämnade en smoothie till mig så fick lite extra energi sista timmen innan jag stängde. Behövdes också då jag har ca 5 mil att köra hem och så var jag och hämtade paket! Trodde aldrig jag skulle orka det! Det är iallafall en otroligt härlig känsla nu att få sitta på soffan i lugn och ro! Det är ju typ som en fredag för mig idag eftersom jag är ledig två dagar så så himla underbart! 🥰

Igår när jag kom hem efter jobbet så blev det lite alla ❤️ dag firande med sambon han hade stekt hamburgare och gjort pommes så blev det till middag. Sen fick jag blommor, choklad och ett kort och han fick även lite smått och gott av mig! Våran 3e alla ❤️ dag och kommer tvinga honom att skriva kärleksförklaringar till mig varje år! Hur mysigt att ha det sparat när man är gammal sen? Firade ni?

//Louiseelinore <3

Gillar