Spontant flyttat tillbaka

Inredning, Vardag

Hej finisar!


Jag hade inte den blekaste aning att jag skulle flytta tillbaka min blogg till nouw men så blev det! Blev lite smått spontant då jag seriöst bestämde mig för det när jag vaknade! Jag saknar nouw för att den har en app och så gillar jag helt klart allt med denna portalen förutom att jag minns att det var en lång period då det krånglade för mig att blogga! Håller alla tummar på att det inte längre krånglar!


What eves! Ni som kanske inte vet alls vem jag är så heter jag Louise 29 år litterly gammal ifrån Jönköping. Jag är nu bosatt utanför på landet med min sambo och våra två hundar. Vi håller på för fullt med renovering i huset just nu och är grymt sugen på att dela med mig utav allt till er! Mitt egna pågående projekt är en disney tavla som jag målar mängder med karaktärer på varje dag ish och delar med mig av och har delat med mig om ni går in och kikar på min devote blogg där jag kommer ifrån http://devote.se/louiseelinore! Jag kommer med tiden att flytta över mina inlägg men det kommer att ta sin tid.

Jag ligger faktiskt hemma sjuk just nu jag kollar på serien Dynasty och gosar med mina hundar. Min sambo är iväg och hjälper sin syster att flytta och min lillebror och syster kommer snart hit och tar hand om mig (hoppas jag). Blir nog filmkväll och mys! <3

Så igår borde jag vilat hela dagen men eftersom att jag har problem med det så valde jag att tvinga min sambo hjälpa mig att rensa hela övervåningen. You see sen vi flyttade ut på landet så har vi haft musproblem i kattvindarna på övervåningen, vilket har gjort mig lite smått rädd att vistas där. Nu har vi köpt en musskrämma (tror det heter så) en apparat som man sätter i uttaget som ska skrämma väg dessa söta men läskiga varelser så nu vågar jag vara där igen.


Våran övervåning består utav ett gästrum, mitt hobby rum en hall och ett rum som ska bli ett badrum så fort vi är klara med vårat sovrumsprojekt här hemma. Iallafall mitt hobbyrum har fått in våran gamla soffa ifrån vardagsrummet som är en bäddsoffa. Himla bra tänker vi eftersom halva familjen kommer vilja sova över i jul bland annat. Problemet med mitt hobby rum och resten utav övervåningen är att jag och sambon använt det som ett förråd och det var saker överallt. Mitt ryck igår gjorde iallafall så vi fick en övervåning igen. Som sagt jag borde vilat men gud vad glad jag är över att vi äntligen har en övervåning där vi kan ha gäster och utan möss!

Bilderna är ifrån mitt hobby rum, det gick ifrån kaos till organiserat kaos och jag älskar det!

//Louiseelinore <3

Gillar