Status

Hej finisar! 💕

Min sambo sa att dag tre så kommer du vara så mycket piggare för det hade hans kollegor varit… men nej jag är inte alls pigg idag heller! 😅

Dom två första testen på bilden tog jag i tisdags och det var bara ett starkt streck och ett svagt på båda medans det jag tog igår var två starka streck direkt! Yey covid! Jag har bara tagit mig till badrummet när jag vaknade för jag var tvungen att kissa och nu har jag lyckats ta mig från sovrummet till soffan och det kändes som att bestiga ett berg bara det. Tack för min underbara sambo som tar hand om mig! Han går ut med hundarna och fixar allt jag behöver! 💕 Jag känner inte heller någon direkt smak! Kaffet smakar bara varmt, saknar smaken av kaffe😢. Och vissa grejer känner jag lite smak av! Hoppas verkligen jag får tillbaka smaklökarna när jag är frisk! Det är min covid uppdatering! Varför känns det som alla är sjuka nu?!

Imorgon ska min älskade syster handla åt oss då vi inte har så mycket kvar hemma! Hon är bäst! ❤️ Nu ska jag bara fortsätta kolla på serie/sova hela dagen tills jag förhoppningsvis känner mig pigg nog att måla lite på min tavla!

//Louiseelinore <3

Gillar