Stressar upp mig i onödan

Hej finisar! Idag vaknade jag upp riktigt pigg vid typ 5.30 så efter jag såg gårdagens avsnitt av ph medans jag drack mitt morgonkaffe så har jag hunnit städa badrummet, som jag skjutit på flera dagar. Har bara golvet kvar men har inte velat väcka lillebror så tar det snart. Skönt att äntligen ha det gjort!

Dagen igår gick verkligen galet snabbt, känns inte som jag hann nånting och jag var så stressad! Typiskt mig att stressa upp mig i onödan. Första stressen var att få min lillebror att låna en tröja av mig haha vi bråkade lite tills jag vann och han tog på sig en av mina så vi kunde gå upp i skogen. Haha han ville inte ha en för stor tröja. Det var skönt efter promenaden iallafall då båda lillebror och min hund var trötta och jag passade på att baka snabbt sen hörde jag min hund som också ville ha lite egentid haha lillebror hänger på henne konstant så förstår henne. Så hon fick hänga med mig till köket och lägga sig en stund under bordet tills lillebrors film var slut. Dom busar upp varandra så när jag skulle dekorera kakorna var det kaos i köket vilket gjorde mig stressad igen! Dock är dom ju så söta så omöjligt att bli arg! 😍 Märkte även att min hund blödde under en trampdyna så hon hade antagligen trampat på någonting i skogen så var tvungen att tvätta och plåstra om henne mitt i allt deras busande! 😂 Det var inget stort sår och hon hade sin vanliga energi så var ingen fara som tur var.

Sen blev jag stressad för att jag inte visste om Robin skulle hinna hem till kvart över fyra och kunde ta över mina galningar medans jag var tvungen att hinna lämna in bilen innan klockan fem då det stänger. Stackars min syster som fick lyssna på min stress över telefonen och försöka lugna ner mig haha det är lite så det alltid är. Min syster är så himla lugn medans jag är världens stress, tur jag har henne! ❤ Robin hann hem och jag hann mycket väl, så efteråt känner jag mig typ dum mot mig själv att jag blir så stressad. Sen var det bara att handla snabbt och åka förbi sortergården och sen hem, sis var snäll och körde hem mig. Nu har jag ingen bil förens onsdag men som tur är kan pappa köra mig in till stan för mötet idag!

Hoppas ni får en fantastisk dag! 💜

* Möte.✅
* Städa badrummet.✅
* Städa köket.✅
* Städa sovrummet.
* Blogga
.✅
* Svara på mejl + kommentarer.✅
* Träna.
* Tvätta.✅
* Lägga undan sommarkläderna.
* Vika in tvätt.✅
* Leta fram halloweenpynt.

//Louiseelinore <3

Gillar