TBT - Februari 2018

Halva månaden har gått (ish) och jag kom på att jag glömt gå tillbaka i arkivet! Som vanligt har jag valt ut några inlägg under månaden! Så kul att gå tillbaka! :D

"ÄNTLIGEN TILLBAKA TILL GYMMET" - 1/2 Träffade en vän som jag träffar allt för sällan och var äntligen frisk från influensan!

"SELFIES" - 5/2 Första besöket hos tandläkaren på väldigt många år (tandläkarskräck).

"USE YOUR SMILE TO CHANGE THE WORLD, DON´T LET THE WORLD CHANGE YOUR SMILE."- 7/2 Var med min vän med hennes hund hos veterinären och fikade på stan. Började också bli sjuk igen haha var väldigt sjuk fram och tillbaka i början på förra året.

"UNDERBART START PÅ ALLA HJÄRTANS DAG" - 14/2 Fick den underbara greklandsresan utav pappa i present, hur underbart!!!!

"FRIDAY MY SECOND FAVORITE F WORD" - 16/2 Fick hjälp av en snäll familjevän att fixa mina favoritträningsbyxor som jag råkade ta sönder med långa naglar och tvättade mina sminkborstar, så viktigt!

"WISH ME GOOD LUCK" - 20/2 Drog ut en tand som besvärat mig väldigt länge, var så himla nervös för hade aldrig gjort det innan gick ju rätt bra förutom att jag hade extremt smärtor i nån vecka efter, hoppas aldrig jag behöver dra ut en tand igen haha.

"WHEN IT RAINS LOOK FOR RAINBOWS WHEN IT´S DARK LOOK FOR STARS" - 26/2 Smärtan efter tanden började äntligen gå över efter antibiotika!

"COLD AS F*CK" - 27/2 Minns den här dagen som riktigt kall. Min hund ville inte knappt ens gå ut och hon älskar snö! Haha var så taggad på våren utan att jag visste hur otroligt varm förra våren/ sommaren var och det inte var så kul längre! Haha jag hoppas faktiskt 2019 sommaren kommer vara lagom!

//Louiseelinore <3

Gillar