TBT - Januari 2018

WOW tänk att det redan är 2019?! Känns som 2018 gick snabbare än någonsin. MEN ska iallafall som vanligt gå tillbaka i arkivet till Januari förra året! Klicka på länkarna för att komma till allt innehåll i inläggen.

4 Januari - Protein-pancakes, värk och besviken på Netflix, Jag kommer ihåg hur arg jag var för att Netflix tog bort alla säsongen förutom säsong 4 av TVD.... Hur kan dom ens göra så? ;D.

5 Januari - Ideal of Sweden Jag fick hem min iPhone X som jag fick i julklapp förra året och passade då på att klicka hem det här skalet i samband!

18 Januari - A walk down memory lane ( blev ett himla hopp emellan haha men hela januari var mest att jag tränade) Gjorde ett samarbete där jag gick tillbaka lite i tiden.

20 Januari - 8 Years old Firade lillebror dagen innan hans 8e födelsedag! ❤

22 Januari - Late night blogging Pappa följde med på hund prommis och jag var besatt utav serien new girl under den här perioden :P.

24 Januari - Otursdag Min bil gick sönder haha! Himla skönt att jag har en ny nu så jag slipper tänka på sånt (förhoppningsvis)

27 Januari - Sushi and flowers Jag blev sjuk och min syster tog hand om mig, fick blommor och sushi bland annat, gullis! ❤

31 Januari - Systerdag åkte till A6 med sis (som inte ens heter A6 längre) ett shoppingcenter i Jönköping för er som inte vet. Vi shoppade och käkade lunch!

//Louiseelinore <3

Gillar