TBT - Januari 2019

Snart halva Januari har gått så detta inlägg kommer upp lite senare än vanligt! Men som sagt är mitt inne i förberedelser och påbörjad flytt + nytt jobb så har inte riktigt alltid tid. Men nu så ska vi rota tillbaka lite utav det jag delade med mig av på bloggis förra årets Januari!


ÄNTLIGEN (4 Januari) - Fick äntligen tillbaka min älskade dator (som jag fortfarande använder flitigt) efter att den varit på reperation i en månads tid, var så lycklig!!!

MOROTSKAKA OCH SÅ (9 Januari) - Bakade denna otroligt goda morotskakan! Måste göra det snart igen!

FÖR BEROENDE AV KAFFE (18 Januari) - Tappade kaffekannan i golvet och började gråta haha tack gud för farbror som fixade en ny ASAP!

BABY BRO (21 Januari) - Lillebror fyllde 9 år och fick ett xbox one av oss! Nu fyller han snart 10 och jag börjar känna mig riktigt gammal!

Januari 2019 var en jobbig period för min familj och valde att inte dela med mig av dom inläggen nu! Men var också en jobbig period då jag testade ny medicin och mådde skit! Hade giweaways och delade med mig utav andra saker med och ni kan enkelt gå tillbaka i mitt arkiv själva om ni skulle vara nyfikna! <3

//Louiseelinore <3

Gillar