TBT - November 2018

Ny månad och dax att gå tillbaka lite i bloggis! Det var många inlägg om vad som hände min lillebror men valde att ta med det mest positiva med denna månaden istället för allt negativt.

NEW IN (1 November) - Dagen då vi var en mm från att krocka med en älg när vi skulle hämta ut mina nya jackor haha! 😨

YOU HAVE TO BE AT YOUR STRONGEST WHEN YOU´RE FEELING AT YOUR WEAKEST (3 November) - Var en jobbig period inom familjen men denna soppa vi gjorde blev så himla god! 😃 (vill ni veta allt som hände så är det bara gå tillbaka till november i mitt arkiv här på bloggis)

JAG HAR VÄRLDENS BÄSTA SYSKON (8 November) - Tid med mina syskon med att bland annat göra pärlplattor. 💛

​FÖRSTA JULKLAPPEN (10 November) - Köpte ett gulligt pyssel i julklapp till lillebror med han och hans absoluta favoritvarelse på denna planet! 😍

NEW MONDAY NEW WEEK NEW GOAL (26 November) - Minns hur dålig period jag hade med sömnen här var helt död och hade brutalt mörka ringar runt ögonen men hade äntligen fått en ugn efter jätte lång tid utan och lyckats hitta ett xbox spel till lillebror som jag letat efter i 100 år! 😂

UNICORN CUPCAKES OCH EN STOLT SYSTER (30 November) - Jag hade bakat dessa söta cupcakes och syster var på väg för Empire tittande och matlagande myyyyys! Känns som det var 100 år sen jag och sis hade seriemaraton och käkade massa gott! 💗 Var så stolt över lillebror denna dagen med!

//Louiseelinore <3

Gillar