TBT April 2018

Det är i början av april och varje månad så går jag ju tillbaka lite smått i bloggarkivet! Let´s go:

TRÄNINGSVECKA V.13 (1 April) - Delade ju med mig utav träningen varje vecka känner kanske inte är lika kul just nu då jag bara kör Cardio men kanske kommer tillbaka till det längre fram MEN hur gulligt är inte mitt och sis träningsblock? 😃

PÅSKEN (3 April) - Vi skippade påskmaten förra året och käkade på soya istället, nått som vi kommer att göra det här året också!

I LOVE SUSHI (3 April) - Bloggade till och med två gånger på samma dag... Hur ofta händer det nu för tiden? 😝 Lämnade in ett gammalt kassettband med filmer ifrån när jag och sis var små och så passade vi på att käka sushi och ta en Chai latte!

DET MEST PRIVATA INLÄGGET HITILLS I MIN BLOGG (5 April) - Berättade om en sak jag sällan tar upp med någon!

MY BEST FRIENDS BIRTHDAY (7 April) - Min älskade bästa vän fyllde 3 och snart fyller hon 4 hur sjukt?!!! ❤

HANS MUSIK BETYDER SÅ MYCKET (21 April) - den 20 april valde Avicii att lämna oss alla och det tog riktigt hårt på mig. Mycket för att jag själv mått så dåligt att jag velat avsluta mitt liv men också för hans musik går rätt in i hjärtat! Snart har det gått ett år sinnes! ❤

LATE NIGHT BLOGGING AGAIN (24 April) - Hängde med farbror hela dagen för lämnade in bilen på lagning haha tack gode gud för att jag har en ny bil nu som (förhoppningsvis) håller bättre!

//Louiseelinore <3

Gillar