TBT Augusti 2018

Det är början utav en ny månad och det innebär lite tbt i bloggen ifrån Augusti 2018!

VARFÖR JAG INTE UPPDATERAR (4 Augusti) - Fick dom dumma bakterierna pga min infekterade körtel i armhålan haha vill jag aldrig ha igen, det var en hemsk period förra sommaren! 😂

LIKE A QUEEN (10 Augusti) - Var framme i Grekland på ett hotell där man blev behandlad som en drottning! Måste tillbaka dit en vacker dag!

BURN BABY BURN (12 Augusti) - Kvar på Kreta men trotts att allt var underbart så lyckades jag såklart bränna mig haha får skylla mig själv men minns hur ont jag hade det.

CRETE FROM MY PHONE (17 Augusti) - Delade med mig av alla bilder jag hade tagit med telefonen och vilken hemsk resa jag hade hem då jag blev matförgiftad, sämsta med hela resan såklart men det gick bra ändå!

SLEEPOVER ( 19 Augusti) - Var hos veterinären med Roxie eftersom hon hade fått sår i munnen och liggsår på benen när vi var borta och efter det så hade vi sleepover med mina syskon!

CRETE DAY 1 (20 Augusti) - Delade med mig av första dagen av greklandsresan alltså att läsa tillbaka på dessa dagar är helt amazing eftersom jag trivdes så bra där!

CRETE DAY 2 (22 Augusti) - Ja ni förstår.

HAPPY BIRTHDAY SIS (25 Augusti) - Min älskade, fina, underbara syster fyllde 29 år!! Tänk att hon fyller 30 detta året, haha känns inte som vi är så gamla!

CRETE DAY 3 (27 Augusti) - ☀

CRETE DAY 4 (31 Augusti) - 🌴

//Louiseelinore <3

Gillar