TESTAGRAM NOVEMBER

Förra veckan fick jag äntligen hem min andra box från testagram, har aldrig varit så exalterad över att prenumerera på en box innan, haha. Tycker än så länge jag har fått riktigt bra saker! Den här månaden fick jag diskmedel, alltid bra att ha hemma. Lagrad julmust, som var det enda jag inte tyckte om! ^^ Jag fick också muffinsformar, Pucko mörk choklad och maom godis. Belvita breakfast forest fruit var så himla goda och jag älskar även tandkrämen med smak utav coconut, jag ÄÄÄLSKAR allt med coconut! Även knäckebröden med smak sv sötpotatis och bönor var sjukt goda som även baren jag fick. Ja ni förstår jag är nöjd och detta är inget samarbete btw!

Igår orkade jag inte blogga, jag spenderade flera timmar i köket för att baka! Ni kommer få se snart vad jag bakade! Så himla kul men jag var verkligen helt slut efter det så bestämde mig för att efter jag rastat min hund bara se massor av avsnitt utav mitt älskade GRIMM! Jag är på säsong 4 nu och börjar få ångest över att det bara är 2 säsonger kvar, haha. Den är så bra! Ni måste se! Idag har jag dock världens huvudvärk och har knappt egentligen startat datorn förens nu. Är ganska vanligt att jag har huvudvärk vissa dagar nu för tiden. 😝 Men nu har jag städat lite iallafall och tänkte bara ta det lugnt nu ett tag, världens tråkigaste väder ute ju så bästa serievädret.

Min farbror ringde mig även idag och sa att vi skulle fixa min dator som är sönder! 😃 Jag tror jag nämnt det här innan men det var inte jätte längesen jag fick en ny laptop utav min farbror och efter ett tag så lyckades jag i sömnen ta sönder den, vet ju fortfarande inte vad som hände. Först var det bara en liten spricka i skärmen och man kunde ändå se. Efter några dagar blev den bara svartare och svartare, tills jag inte såg någonting på skärmen. Den funkar ju fortfarande om man kopplar in den till en annan skärm men det är väldigt segt. Så typiskt mig att vara så klantig. Sjukaste är att jag har en gammal macbook från 2013 som jag tappar i golvet hela tiden men den håller! HAHA ja som ni hör jag borde verkligen inte äga tekniska prylar. Tur att jag har min stationära iallafall för den måste ju vara helt omöjlig att ta sönder! Fast man vet ju aldrig med mig. Tror min farbror börjat tröttna på mig! 😂 Ja iallafall det är det roligaste som hänt mig idag! 😂 #nolife Hoppas ni har en fantastisk torsdag iallafall!!

//Louiseelinore <3

Gillar