The Perfect gift this Christmas

I samarbete med Getpersonal.se

Det här med att köpa julklappar till sin far är helt omöjligt tycker jag, iallafall för mig! Min pappa är väldigt kräsen och lite bortskämd tror jag för det känns som han inte alltid blir glad över vad han får, tror han förväntar sig en ny Ferrari eller nånting 😂, fast jag tror nån stans ändå att han blir nöjd, lite sån han är helt enkelt. Som när vi köpte en resväska som var rätt dyr enligt mig förra året så kommenterade han men den kostade ju bara 800, haha 800 för mig är rätt mycket! Men när man frågar honom vad han önskar sig så svarar han ändå alltid snälla barn, men hallå han har ju redan dom bästa! 😉 Haha men som sagt tror inte han menar det nått negativt egentligen men det sätter ändå lite press på vad man ska köpa. Eftersom han redan har allt så blir det ju svårare också men därför så tänkte jag att han kanske blir mer nöjd och glad över någonting som är lite mer personligt!

Getpersonal.se har dom perfekta julklapparna till sin pappa och om ni klickar in på länken så kommer det fram super bra tips på vad du kan köpa till din far, några av mina favoriter kan ni se här under:

Hur kul är det inte med ett ölglas med en text på som t.ex världens bästa pappa eller nått annat liknande även ett personligt armband är riktigt kul att ge bort enligt mig. Självklart som ni hör på namnet kan man gravera in valfri text på allting så att det blir mer personligt. Det är väldigt enkelt också och man kan välja både typsnitt och storlek på texten.

Så här ser det ut där du kan välja hur du vill ha det, superenkelt! Min far kan ju helt omöjligt inte bli glad över en sån här fin och personlig present! Så gör som mig om ni skulle tycka att det skulle vara roligt att ge bort en personlig present, klicka er in på deras hemsida och testa er fram till den perfekta produkten. Självklart finns det även grejer till både dig själv och andra också. Getpersonal har även fri frakt och snabba leveranser vilket är ett stort plus så man vet att man garanterat får hem det till jul som är här snabbare än man hänger med! 😉❤

//Louiseelinore <3

Gillar