Tiden går så snabbt

Så här känner jag mig just nu på grund av sömnbrist!

Trotts mina tre lediga dagar som gått allt för fort,Alltså vad händer med tiden? Så känner jag mig inte utvilad så det känns lagom jobbigt att behöva jobba ett långt pass imorgon till stängning för att sen gå upp supertidigt och öppna butiken. Men det ska nog gå bra ändå! 😊

Hur har mina lediga dagar sett ut? Tisdagen spenderades framför xboxet en hel del om jag ska vara ärlig men storstädade med och umgicks med hundarna. Sambon har innebandy på tisdagar ju så han kom inte hem förens sent och då var det bara att äta och sen gå och lägga oss.

Onsdagen kom min syster på besök och vi kollade mest film och slappade. Var så trött och hon var snäll och lagade mat till oss. Sen var det hockey!!! Vi var lagom nervösa eftersom hv förlorade måndagens match överlägset men det gick ju himla bra för dom vann med 5-1 hoppas dom fortsätter så!

Idag har jag målat massa på min tavla och kollat serier. Varit ute med hundarna har jag varit med och så lagade jag mat när sambon kom hem och efter det blev det mest att vi kollade på Lost! Nu har vi gått och lagt oss och ska försöka sova snart. Vi båda har ju sömnbrist och behöver komma i säng tidigt. Sen ska jag gå upp klockan 6 imorgon för att hinna med en del innan jobbet. Missar ju hockeyn imorgon men sambon har lovat att uppdatera vad som händer hela tiden. Kanske hinner kolla på slutet av 3 perioden iallafall om stängningen går smidigt!

Hoppas allt är bra med er! Ni kommer att få se en hel del uppdateringar av min nya tavla nu fram över! 🎨🤩 Haha älskar verkligen att måla!

//Louiseelinore <3

Gillar