Träningsvecka V.9

Innehåller affiliate-länkar

Redskapen till min hemma träning i Lördags. Banden finns HÄR, hopprepet HÄR. Dom första hantlarna finns HÄR(upp till 13kg). Yoga mattan kommer ifrån rusta och dom andra silvriga hantlarna (10kg) har jag ingen aning om vart dom finns, snodda från pappa ;).

Så träningsvecka 9 fick komma upp lite senare än vanligt men som jag nämnt så är jag nere i en dipp i livet och har inte så mycket mer ork än att träna. Hade jag inte tränat hade jag nog mått ännu sämre så är otroligt glad över att jag har gymmet att fly till. Såklart också mina nära och kära som är bäst inklusive min hund! <3 Så vecka 9 gjorde jag 5 träningspass vilket är väldigt bra även fast jag är som mest nöjd när jag gör 6 pass på gymmet. Men får ju inte glömma att jag är ute och går också så får inte sätta för mycket press på mig själv! ;)

Träningsveckan såg ut så här:

Måndag - Vilodag.

Tisdag - Vilodag.

Onsdag - Konditionspass på gymmet så blev ca 2.5 mil fettförbränning på motionscykeln, brukar ha svårt att gå efter det;).

Torsdag - Styrkepass på gymmet (kör fortfarande på blandade kroppsdelar).

Fredag - Konditionspass 2.5 mil fettförbränning på motionscykeln.

Lördag - Styrkepass hemma. Fick lite dåligt samvete att lämna min hund själv hemma den dagen eftersom hon varit hemma själv så mycket det senaste, så körde ett pass hemma på ca 1h. Använde mig av att hoppa hopprep som uppvärmning och även efter och det är riktigt jobbigt, kul och givande på samma gång! :D

Söndag - Både konditionspasset på motionscykeln och löpning på löpbandet hade himla mycket energi så pass mycket att det tog typ halva natten för min kropp att lugna ner sig :P (tränade väldigt sent på kvällen).

Målet för den här veckans träning (V.10) är att köra 6 dagar i veckan, bara ha så himla roligt när jag tränar och tvinga min syster att mäta mig i slutet på veckan för att se om det hänt några resultat alls sen sist ;). Vad har ni för mål den här veckan? :D

//Louiseelinore <3

Gillar