Traumatisk mus-upplevelse

Godmorgon finisar! 💕

Har egentligen varit vaken ganska lÀnge men Àr sÄ trött idag sÄ kÀnner mig nyvaken! Vi har varit uppe, rastat hundarna, matat hundarna och nu Àr kaffet igÄng men jag tÀnkte hoppa in i duschen först. Vi ska nÀmligen ivÀg och hÀlsa pÄ pappa en svÀng idag. Det var ganska lÀngesen sist sÄ det ska bli mysigt! Efter det blir det nog bara hem och ta det lugnt för att göra sig redo för en ny jobbvecka.

IgÄr var jag med om en riktigt traumatisk sak! NÀr min mamma, lillebror och syster Äkte hem sÄ skulle jag upp och stÀda pÄ övervÄningen. Gick in i gÀstrummet och det hördes som det var nÄgon dÀr inne sÄ gick ner till sambon och sa att han fick komma upp. Vi gick upp till gÀstrummet igen och han började leta i alla hörn och dÀr kom det en mus springandes emot mig. Jag skrek och sprang ner och lÄste in mig med hundarna i sovrummet! Sambon fick kÀmpa med att hitta den men det gick inte sÄ han satte ut en musfÀlla i gÀstrummet och vi fick den som tur var innan vi gick och la oss Àven om det Àr hemskt! Första gÄngen vi haft en mus inne i huset vad vi vet! Min syster sa att hon hört nÄgot hela natten pÄ övervÄningen och jag trodde inte det var en mus men det var det ju tydligen! Den har alltsÄ fÄtt leva sitt liv i ett dygn pÄ övervÄningen hemma innan den tragiskt gick bort i musfÀllan! OMG!

Min blomma jag köpte av min lillebrors klass har blivit sĂ„ fin! đŸ„°

Vi gjorde ju gulaschsoppa igĂ„r med oxfilĂ© och omg vad gott det blir! 😍 det Ă€r mormors recept och hon Ă€r vĂ€rldens bĂ€sta pĂ„ att laga mat. Dock sĂ„ har hon valt att inte ha nĂ„gon kontakt med oss efter hon trĂ€ffat en man sĂ„ vi fĂ„r leva vidare i hennes recept! 😊 Jag stekte Ă€ven bröd i smör som vi hade till och resterna av vitlöksbröden som blev kvar sen lördags!

Jag fick ju Ă€ven klippa min lillebror igĂ„r! Jag Ă€r den enda som fĂ„r göra det pĂ„ honom av nĂ„gon anledning😂. Jag Ă€r inte alls bra pĂ„ det men vi har kul iallafall! 😂😍

//Louiseelinore <3

Gillar